Acrotrainster GVV

FEANWALDEN - GVV Feanwâlden biedt sinds een aantal jaren ook acrogymnastiek aan. Volgend seizoen mag de club een nieuwe trainster verwelkome: Maike Helmus, 21 jaar wonend in Feanwâlden, lid van GVV van haar zevende tot haar achttiende. Daarna is ze C-lijn gaan acroën in Drachtstercompagnie. Nu geeft ze les bij GVV. Wil je kennismaken met Maike en met acrogym? Op 30 mei en 6 juni zijn er proeflessen bij GVV Feanwâlden van 18.00 tot 19.00 uur. Meer informatie via e-mail bij gvvsecretariaat@gmail.com

De Marruters

DROGEHAM - Donderdag werd in Drogeham de Hypo Cup verreden. Melissa Kloosterman van de Marruters uit Eastermar deed mee in de klasse B dressuur. Met het paard Haya Maude won ze een tweede en derde prijs en kreeg van de jury 207 en 193 punten.

Avondvierdaagse

KOLLUM - Ook dit jaar wordt in Kollum weer de avondvierdaagse gehouden. Dit wandelevenement vindt plaats van 28 mei tot en met 31 mei. De start is elke dag om 18.00 uur op het Maartensplein. Alleen op donderdag 31 mei start de 5 kilometer-route om 18.30 uur.