VVI en SC Veenwouden in evenwicht

IDSKENHUIZEN - In een sportief duel met twee matige voorhoedes hielden VVI en SC Veenwouden elkaar zaterdag in evenwicht waardoor er een 0-0 eindstand was. De ploeg uit Idskenhuizen is daarmee veilig terwijl SC Veenwouden moet vrezen dat de nacompetitie het hoogst haalbare is.

In het eerste half uur was de thuisclub het meest dreigend, maar doelman Coenraad van der Mark hoefde voor rust niet in actie te komen. Een vrije trap van Jitze Lindeboom ging net over terwijl Sido Oosterhof beide pogingen naast het doel zag verdwijnen. In het laatste kwartier kreeg SCV mogelijkheden. Ygram Vrieling miste echter na een voorzet van Ronald Procee, Luc van der Kooi strandde na een solo op de keeper en Rinse Procee zag zijn schot gekeerd door doelman Marnix Zandstra. SCV kreeg na rust weinig kansen.