Broekster Boys effectief: 1-3 zege

OOSTERWOLDE - In de thuiswedstrijd tegen De Griffioen was het een zevenklapper voor Broekster Boys, maar zo gemakkelijk ging het zaterdag niet. Met name in de eerste helft waren de betere kansen voor de thuisclub, maar uiteindelijk ging Broekster Boys met de drie punten naar huis: 1-3.

Met name De Griffioen kreeg of creƫerde veel kansen. Toch was het Broekster Boys dat op voorsprong kwam. De vrije trap van Rienk de Haas werd van dichtbij door Piet Wessel Dijkstra prima verzilverd. Vlak voor rust kwam Broekster Boys geflatteerd op 0-2 na opnieuw een vrije trap van De Haas. Ditmaal maakte Juryan Dantuma het karwei af. In de tweede helft kwam De Griffioen op 1-2, maar Rienk de Haas besliste halverwege de tweede helft de wedstrijd met een doelpunt dat rook naar buitenspel, maar toch werd goedgekeurd.