VV Anjum eenvoudig naar winst op Rijperkerk

ANJUM - Na de midweekse 3-0 overwinning op VC Trynwâlden, wist VV Anjum zaterdag ook VV Rijperkerk aan de zegekar te binden. De eIndstand was 3-0.

In de tweede helft was Anjum feller in de duels en dit resulteerde vrijwel direct in een doelpunt. Mark Jansma zette de bal vanaf rechts voor op Jan Tijtsma. Met een knappe beweging ontdeed die zich van zijn tegenstander en mocht zijn vijftiende goal van dit seizoen binnenschieten: 1-0. Nog geen tien minuten later was het opnieuw Jan Tijtsma die de score verder uitbreidde. Een voorzet van wederom Mark Jansma bereikte Stephan Overkempe. Deze speelde de bal breed op Jan Tijtsma, die uiteindelijk koel de 2-0 binnen schoof. Na een aantal rebounds was Anne Zijlstra er als de kippen bij en wist op miraculeuze wijze de 3-0 binnen te werken.

Door deze overwinning doet Anjum goede zaken voor lijfsbehoud in de derde klasse.