8 van Drachten

DRACHTEN - Inschrijven voor het hardloopevenement de 8 van Drachten op zondag 10 juni is nog mogelijk. Voor scholen en bedrijven sluit de inschrijving op 22 mei. Dat geldt ook voor de inschrijving van de overige deelnemers.

Voor alle deelnemers aan de acht kilometer is er een tussentijdse meting op de vijf kilometer. De tijd van de vijf kilometer komt ook in de uitslagen. De sluiting van de inschrijving voor de individuele deelnemers is ook op 22 mei. Alle informatie over het hardloopevenement staat op de website www.8vandrachten.nl. Voor vragen kan contact worden opgenomen via info@8vandrachten.nl. Inschrijven op de dag van het evenement zelf is niet mogelijk.

Aquabootcamp

BURGUM - Binnenkort start zwembad De Wetterstins met Aquabootcamp. Dit is een groepsles voor mensen die van een pittige en fanatieke workout houden. Daarmee is de Wetterstins een van de weinige zwembaden in Friesland die dit aanbieden. Woensdag 18 april van 21.00 tot 22.00 uur is er een gratis proefles.

Met een zeer afwisselend programma wordt gewerkt aan het verbeteren van de conditie. Duur- en intervaltrainingen worden gecombineerd met krachtoefeningen.