VIOD vrouwen sprokkelen punt

HEERHUGOWAARD - De Leeuwarder Courant noemde afgelopen week het doelpunt dat Paul Bosvelt scoorde in het shirt van Heerenveen tegen Groningen op 6 november 2005 iconisch. Een kopie van dit doelpunt maakt Lisanne Kempe halverwege de eerste helft tegen Reiger Boys.

VIOD had veschillende wissels. Olga Kolkman was de vervanger van Elissa Halbesma, die per direct is gestopt. Bij VIOD was Marissa Elzinga ijzersterk op dreef. Reiger Boys had in de tweede helft letterlijk en figuurlijk de wind in de rug. Beide teams kregen weinig kansen en een paar mogelijkheden.

Ook de goal van Reiger Boys was bijzonder. Chantal Hendriksen slaagde erin om keepster Joukje van der Meer uit een corner kansloos te laten. In de 1-1 eindstand konden alle partijen zich wel vinden.