Turngoud V en V

HARKEMA - De Gariper turnsters Ylse Fekkes en Carmen Flobbe pakten goud op de tweede plaatsingswedstrijd turnen.

De jonge turnsters van V en V Garyp turnden in Harkema een foutloze, prachtige vierkamp en wisten alle concurrentie achter zich te laten. Ylse en Carmen mocht plaatsnemen op de hoogste trede van het podium om de gouden medaille in ontvangst te nemen.

Goud UDI-Warga

WINTERSWIJK - Simon Deelstra deed zondag mee aan de kwartfinale turnen voor heren. Simon turnt bij gymnastiekvereniging UDI-Warga in Wergea. Simon is een stabiele turner en dat liet hij ook weer in deze wedstrijd zien.

Simon had hoge punten behaald bij het onderdeel vloer (12,25). Met een puntentotaal van 65,65 werd Simon eerste bij de junioren derde divisie. Simon heeft zich tijdens de kwartfinale gekwalificeerd voor de halve finale.
Sietse Lefferts, uitkomend voor Topsport Noord/GVV Veenwouden, turnt in de talentendivisie instap niveau 14 en werd vierde in Winterswijk. Sietse behaalde een puntentotaal van 102,15. Hij heeft zich geplaatst voor de kwartfinale in Volendam. Deze wedstrijd zal op 7/8 april plaatsvinden.