Be Quick verliest van Zeerobben

DOKKUM - Be Quick heeft zaterdag een dure nederlaag geleden tegen directe concurrent Zeerobben. Na een 1-0 voorsprong in de eerste helft gaf Be Quick in de tweede helft niet thuis.

De Harlingers wisten dankbaar te profiteren en bogen de achterstand in twee minuten om naar een voorsprong. De 1-2 werd ook de eindstand. In de zesendertigste minuut nam Be Quick de voorsprong. Aldert Hietkamp stuurde Rudolf Banga weg met een uitstekende bal in de diepte. Banga bleef zijn directe tegenstander goed voor en liet keeper Jacob de Vries met een prima schot kansloos: 1-0. Na rust scoorde Zeerobben twee keer en werd het 1-2.
Be Quick speelt zaterdag uit tegen Winsum. De Groningers staan vrij laag op de ranglijst, maar hebben een aantal wedstrijden minder gespeeld.