VV Holwerd naar Schalke '04

HOLWERD - Op 26 en 27 juli wordt het complex van Voetbalvereniging Holwerd omgetoverd tot een echt FC Schalke '04-trainingslocatie.

Tijdens de Schalke auf Tournee-voetbaldagen ga je één dag trainen als een echte jeugdspeler van die Königsblauen. Ook breng je een bezoek aan de Veltins Arena in Gelsenkirchen. Op de eerste dag ga je trainen volgens de visie van de jeugdopleiding van de Duitse topclub. De trainingen worden gegeven door trainers die worden opgeleid bij FC Schalke '04 en minimaal in het bezit zijn van een Trainer/Coach 3 licentie.

De tweede dag bestaat uit een bezoek aan de Veltins Arena in Gelsenkirchen, waar FC Schalke '04 haar thuiswedstrijden speelt. De reis zal per touringcar worden afgelegd en er is begeleiding aanwezig. Bij aanmelding ontvang je een origineel FC Schalke '04-voetbalshirt. Schrijf jij je binnen zeven dagen in, dan ontvang je ook een naam en rugnummer naar keuze gratis achter op je FC
Schalke 04-shirt. Hiervoor dien je wel de kortingscode SHIRTKONING in te vullen op het aanmeldformulier. Je hebt tot 14 maart om gebruik te maken van de kortingscode.
Meld je aan via https://schalkeauftournee.nl/aanmelden-tour/