Paardensport

TOLBERT - In Tolbert werd zondag een springwedstrijd voor pony's gehouden. Inge Hoeksma van de Marruters uit Eastermar behaalde in de klasse B-springen met haar pony Romy een tweede en een vierde prijs.

HSF It Bytling

DE WESTEREEN - Zaterdag waren Cheyenne en Chinouk Weststrate van HSF It Bytling uit De Westereen succesvol tijjdens de dressuurwedstrijd in De Westereen. Cheyenne startte met Liberty's Unique in de klasse B/L1 paarden en scoorde in de eerste proef een vierde plaats met 190 punten. De tweede proef leverde met 185 punten nog een winstpunt op. Chinouk reed met Liberty's Contessa de la Luna in de klasse L2 pony's categorie CDE. Hun eerste proef leverde 191 punten op en de tweede proef 192,5 punten, goed voor de tweede prijs.

PSV Trynwâlden

Mooie scores voor de dressuurruiters van PSV Trynwâlden uit Oen tsjerk. In De Westereen won Lieve Kaastra met Macho een eerste prijs met 191 punten in de klasse L1. In diezelfde klasse werd SIlke van Diggelen ook eerste met Aisha met 181 punten. In Koudum reed Marilee de Vries Dulce Evita's Dance naar de tweede en derde prijs in de klasse M2 met 199,5 en 196 punten. Debbie Boer werd in Oudega derde met Zilvi in de klasse Z1 met 212,5 punten.