Het team van Friese Boys JO13-1 vierde het verdiende kampioenschap uitbundig.
Het team van Friese Boys JO13-1 vierde het verdiende kampioenschap uitbundig. Foto: Erik Visser

Friese Boys JO13-1 kampioen

KOLLUMERZWAAG- Friese Boys JO13-1 is kampioen geworden door thuis met 6-0 te winnen van SC Veenwouden JO13-2G.

Na een lange afwezigheid (in verband met een gebroken been) was er in de tweede helft de invalbeurt van Jaryk van der Veen. Op de kampioensfoto staan Sietse Pel, Wouter van der Beek, Hendrik Spoelstra, Jaryk van der Veen, Ferry Hoekstra, Sytse de Boer, Arjan Pilat, Klaas Pieter Reitsma, Sil Klaver, Nick van Dekken, Riemer Atema en Siem de Lee. Leiders zijn Durk Pilat, Jan Spoelstra en Luther Klaver. Trainers zijn Wietse van der Land en Theo Beerda.

Sil Klaver en Sytse de Boer konden door griep niet aanwezig zijn bij dit kampioenschap. Desalniettemin werd het verdiende kampioenschap uitbundig gevierd door de spelers en de technische staf.

Tafeltennis: 1-9

BURGUM - In de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Delta Impuls (Heerenveen) werd het voor het eerste tafeltennisteam van Bergum een debacle. Het griepvirus sloeg vrijdag bij het team toe, zodat maar twee spelers konden aantreden. Bij Bergum wist alleen Mike Simons van Remco de Boer van Delta Impuls te winnen. Maurits Postma van Bergum kwam niet tot winst deze avond, een dikke 1-9 verlies werd zo het resultaat.