Opening sporthal

DOKKUM - In 2017 is hard gewerkt aan het realiseren van sporthal Tolhuispark in Dokkum. De hal is op 2 januari 2018 in gebruik genomen. Op 26 januari vindt de officiƫle opening plaats vanaf 14.30 uur aan het Tolhuispark 2. Om 15.00 uur zijn er toespraken en om 15.30 uur is er een 'tumbling' demonstratie. Na de openingshandeling om 15.35 uur wordt een korfbaldemonstratie gegeven vanaf 15.40 uur, waarna de sporthal bezichtigd kan worden.

Tafeltennistoernooi

OUDEGA (ZWF) - Bij het vijfendertigste tafeltennistoernooi om de JOO-Cup in Oudega heeft een combinatie van Anja/Bergum de derde plaats behaald.

Anja, met vier spelers op de eerste vier tafels en met Bergum-spelers op de laatste zes tafels, presteerde boven verwachting.

Anja zorgde voor 32 punten en de Burgumers voor 41 punten. In een zeskamp met de verenigingen van ODI, YOS, Dokkum, Ready en Delta Impuls wisten Theo de Vries, Henk Kuit (Anja) en Maurits Postma (Bergum) hun poule te winnen met 12 punten. Frans Dussenbroek (Anja) had 7 punten en de Burgumers Mike Simons en Jan Minnema elk 9 punten. Delta Impuls won de wisselbeker.