Gelijkspel Be Quick tegen BCV

DOKKUM - Be Quick oefende in Dokkum tegen tweedeklasser BCV uit Burgum. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Be Quick kwam in de eerste helft op voorsprong dankzij een doelpunt van Janco Wiersma. Na de rust kwam BCV goed uit de startblokken en het beloonde zich al vrij snel met de gelijkmaker via de voet van Paul Westra: 1-1. Be Quick had een mindere fase en was opvallend onnauwkeurig in de passing. BCV kwam in de vierentachtigste minuut op 1-2 via een treffer van Fedde Durk Kingma en dat was gezien het wedstrijdbeeld in de tweede helft niet onverdiend. Be Quick kwam echter toch nog vrij snel weer op 2-2 dankzij een treffer van Gert Jan Koopmans. Zaterdag speelt Be Quick thuis een oefenwedstrijd tegen Broekster Boys. In de week daarna start de competitie op het Tolhuispark tegen Balk.