SC Veenwouden meest effectief

HURDGARYP - Een veel beter VV Hardegarijp leed zaterdag een 0-3 nederlaag tegen een vooral in de eerste helft zwak spelend SC Veenwouden.

In de tweede helft kreeg Hardegarijp het deksel op de neus, doordat SC Veenwouden effectief met de kansen omsprong en daardoor een zeer geflatteerde 0-3 zege boekte. Eerst gaf Rinse Procee een scherpe voorzet, die door doelman Evert van Schepen niet goed werd verwerkt, waarna Stefan Jan Sijtsma uit de rebound raak schoot: 0-1 Twee minuten later was het al 0-2, toen Rinse Procee na een snelle uitval Joeri Dijk alleen voor de keeper zette: 0-2. Hardegarijp ging door met aanvallen, maar doelman Coenraad van der Mark van Veenwouden bleef heersen in het strafschopgebied. Hessel Ellens kopte na een voorzet van Rinse Procee nog de 0-3 binnen.