De spelers van F1 van V en V juichen na het behaalde najaarskampioenschap.
De spelers van F1 van V en V juichen na het behaalde najaarskampioenschap. Foto: Ingezonden

Veenwouden puntloos, kampioen V&V

SPANNUM - Zaterdag stond de tweede zaalwedstrijd voor KV Veenwouden op het programma. De spelers van het team van Daniël Keizer mochten het opnemen tegen Spannum en verloren.

Het eerste schot van Henk Moorlag resulteerde direct in een voorsprong voor Veenwouden. Na mooie aanvallen van beide partijen ging het de eerste vijftien minuten gelijk op. Toen het scorebord een stand van 8-6 in het voordeel van Spannum aangaf, sloeg de wedstrijd echter om. Veenwouden vergat zichzelf na mooi opgezette aanvallen te belonen, waar Spannum dit wel deed. Bij rust stond er een 15-8 achterstand op het scorebord voor Veenwouden. In het eerste gedeelte van de tweede helft gingen de doelpunten gelijk op, Veenwouden wist de korf weer te vinden. In het tweede gedeelte resulteerden snel opgezette aanvallen van Veenwouden in mooie doelpunten, en de blauwwithemden scoorden veel achter elkaar. Deze reeks aan doelpunten kwam te laat voor de spelers van Daniël Keizer: 22-15 in het voordeel van Spannum. Zaterdag zal Veenwouden het opnemen tegen WIK '34 in Damwâld. Doelpunten: Henk Moorlog 6, Anna Tadema 5, Meindert Tangerma, Marit Haisma, Riemkje Keizer en Agnes de Boer allen 1.