Sytze de Boer erelid Friese Boys

KOLLUMERZWAAG - Op een drukbezochte ledenvergadering van Friese Boys werd Sytze de Boer benoemd tot erelid van voetbalvereniging Friese Boys.

Sytze de Boer heeft vele functies gehad bij Friese Boys, de financiƫn van de kantine heeft hij onder andere vele jaren op een betrouwbare en goede manier beheerd. De Boer heeft ook jaren zitting gehad in het bestuur. Vanaf het huidige seizoen heeft Jan Kempenaar de taken van De Boer overgenomen. Als dank voor de bewezen diensten kreeg De Boer dus de titel van erelid.

Sjoerd, de vader van Sytze, was eveneens een echte clubman en tevens erelid van Friese Boys. Nu is het de taak voor de zonen van Sytze (Sjoerd en Tjeerd) om deze traditie in stand te houden.

Theo Beerda gaf vervolgens nog een mooie presentatie van het beleidsplan voor de jeugd en senioren, waar de Technische Commissie zich het afgelopen seizoen mee bezig heeft gehouden. Wietse de Graaf vertelde over de activiteiten binnen de supportersvereniging en Jan Top deed dit voor de club van 100.

Siebren de Boer sprak over de renovatie van de kantine. "Er is al veel gebeurd, maar er moet ook nog veel gebeuren".