De herfstkampioenen van het Midweekteam van Veenwouden.
De herfstkampioenen van het Midweekteam van Veenwouden. Foto: Ingezonden

Vechtlust baat KV Veenwouden niet

FEANWALDEN - Zaterdag stond de tweestrijd tussen KV Veenwouden en Zunobri uit Zuidhorn op het programma. De spelers onder leiding van coach Daniël Keizer wilden zich koste wat kost revancheren van een eerdere nederlaag, maar dat lukte net niet.

Halverwege de eerste helft stond het 4-8 voor Zunobri. KV Veenwouden bleek over een ijzeren wil te beschikken, want er werd knap teruggevochten. Doelpunten over en weer, rappe vakwissels, het publiek in sporthal Hoantserid kreeg een waar spektakel voorgeschoteld. De tweede helft begon precies zoals de eerste was geëindigd. Veel doelpunten en knappe verdedigende acties sierden het goede spel aan de kant van Veenwouden. Afstandsschoten, uitstarters en doorloopballen, alles passeerde de revue. De stand was inmiddels 15-16 en de hectische slotfase volgde. Toen Zunobri gemakkelijker de korf kon vinden was de wedstrijd gespeeld. Eindstand 16-18. Doelpunten: Henk Moorlag 6, Anna Tadema 3, Han Vastenhoud, Klaas de Boer en Thiadmar Sijens allen 2, Agnes de Boer 1.