BCV kan Broekster Boys niet stoppen

DAMWALD - Broekster Boys heeft ook zijn vierde thuiswedstrijd winnend weten af te sluiten tegen BCV uit Burgum. Het werd het een overwinning voor de thuisploeg met het kleinst mogelijk verschil: 2-1.

BCV ging goed van start en had de eerste tien minuten het meeste balbezit, maar daarna was Broekster Boys dodelijk effectief. Een prachtige aanval, waarbij Jos Regnerus en Piet Wessel Dijkstra een hoofdrol hadden, leidde tot de 1-0 voorsprong. Rienk de Haas haalde de trekker over. Na een mooie 1-2 met Rienk de Haas omspeelde Jos Regnerus de keeper en hij zette Broekster Boys op een comfortabele 2-0 voorsprong. Cor Pieter Pander maakte na 35 minuten de aansluitingstreffer en daar bleef het bij. In de tweede helft waren er kansjes voor beide ploegen, maar gescoord werd er niet meer.