Geen scherpte korfballers Veenwouden

HASKERDIJKEN - Zaterdag stond in Haskerdijken de wedstrijd tussen SIM en Veenwouden op het programma. Veenwouden verloor.

Bij rust stond er een stand van 9-5 op het scorebord in het voordeel van de ploeg uit het zonnige Haskerdijken. Na rust was het zaak voor de spelers van coach Daniƫl Keizer om scherp te blijven in de aanval, kansen af te ronden en het verdedigend dicht te houden. Het aanvallen lukte in het ene vak beter en het andere vak stond verdedigend sterker. Dit resulteerde in een helft van vlotte vakwissels en veel doelpunten. Helaas voor Veenwouden bleef de scherpte in het afronden van de kansen uit. De eindstand was 20-11. Zaterdag mag Veenwouden op bezoek bij middenmoter Joure. Doelpuntenmakers bij Veenwouden: Thiadmar Sijens, Johannes de Boer, Han Vastenhoud, Anna Tadema en Henk Moorlag.