Vijversburgpartij

TYTSJERK - Zondag was de laatste ledenpartij kaatsen in Tytsjerk, de Vijversburgpartij.

Maar liefst achttien manen en vrouwen hadden zich opgegeven (ondanks de concurrentie van een 'wilde' partij in Oentsjerk) en onder ideale weersomstandigheden werd er geweldig mooi en sportief gekaatst. Er waren twee poules met elk drie parturen, zodat iedereen twee keer kon kaatsen en de prijswinnaars drie keer. De prijzen werden door Geke Bloembergen en Ingrid Sobel uitgereikt.
Uitslag: 1e: Bart Sobel, Andries Meijer en Joke Ritsma. 2e: Richard Tamminga, Wim Jousma en Rimkje Sobel. 3e: Klaas Sobel, Jacob Bosma en Jan Meijer.

Tafeltenniswinst

OUDEGA (W.) Tafeltennisvereniging Bergum moest voor het eerst deze competitie aan de bak, uit naar Oudega (W) tegen ODI 2.

Het werd een zwaar bevochten 4-6 winst, pas de voorlaatste partij werd in het voordeel van Bergum beslist door Mike Simons die ongeslagen bleef met driemaal winst. Jan Minnema (Bergum) begon met een nederlaag tegen Rinse Cramer, maar won van Elderhuis en Rosier. Maurits Postma verloor individueel, maar pakte met Mike Simons de winst in het dubbelspel.