SC Veenwouden uitgebekerd

ZUIDHORN - SC Veenwouden verloor ook haar derde bekerwedstrijd door in Zuidhorn op het kunstgras met 4-0 te verliezen van de gelijknamige tweedeklasser. De overwinning van Zuidhorn was dik verdiend, het was op alle fronten de betere voetbalploeg.

SC Veenwouden heeft veel kwaliteit ingeleverd en gaat een zwaar seizoen tegemoet. Het begin was nog wel aardig. De eerste kans was na vier minuten voor Liekele Paulusma die uit een vrije trap van Rinse Procee verzuimde raak te koppen. De spelers van de thuisclub vonden elkaar veel gemakkelijker dan SCV, dat eigenlijk zelf amper aan voetballen toekwam en zich moest beperken tot verdedigen.

Ook na rust was Zuidhorn beter en werd de 2-0 voorsprong uitgebouwd tot een 4-0 overwinning.