Artiesten op CH Drogeham

DROGEHAM - Zaterdag 2 september gaat het jaarlijkse concours hippique in Drogeham van start met drie Nederlandse kampioenschappen. Overdag is er paardensport met veel tuigpaarden en demonstraties van onder andere Go4Gold met vier 'Gouden"Pony's'.

Barrelrace

Paramenner Jacques Poppen geeft een demonstratie en daarnaast gaan kinderen de strijd aan met hun pony's in een spannende barrelrace. Om 17.00 uur komt Rintje Kas, die een veelzijdig repertoire heeft van smartlappen tot aan rock 'n roll, de boel al wat opvrolijken. Maar 's avonds begint het grote feest; er zijn twee tenten aanwezig. Voor de jeugd komt Q-Music the Party een drive-in show geven. Daarna maken ze plaats voor Jelle B.

The Bruce Band

Voor de oudere jongeren staat in het voorprogramma de Franzen Plays Fogerty coverband. Lody Franzen met zijn bassist Fokko Drent zullen een ode brengen aan John Fogerty en laten oude tijden herrijzen. Na deze warming-up komt de populaire The Bruce Band een overweldigende show geven met grote hits van Bruce Springsteen. De entree is gratis. Kijk voor meer informatie op www.CHdrogeham.nl.