V.l.n.r. Jos Regnerus, keeper Jacco Veldstra en Harry Wijnsma.
V.l.n.r. Jos Regnerus, keeper Jacco Veldstra en Harry Wijnsma. Foto: Ingezonden

Selectie Broekster Boys versterkt

DAMWALD - Na het vertrek van een aantal spelers heeft voetbalclub Broekster Boys zijn selectie weer op sterkte. Dit seizoen zullen drie 'nieuwelingen' hun opwachting maken in de eerste selectie.

Daarbij is het woordje nieuwelingen niet helemaal op zijn plaats, want alle drie spelers kwamen eerder uit voor de hoofdmacht van de sterkste club uit Damwâld. Jos Regnerus komt over vanuit de A-junioren en maakte vorig seizoen onder trainer Ron de Boer zijn debuut. Jos is een actieve middenvelder en heeft de potentie om door te groeien tot een vaste waarde voor dit team.

Keeper Jacco Veldstra komt ook over vanuit de jeugd. Hij maakte twee jaar geleden zijn debuut onder trainer Jan Mulder. Jacco gaat de strijd aan met keeper Johan Vonk, die met zijn tweede seizoen bij Broekster boys bezig is.

De derde 'aanwinst' is Harry Wijnsma, die de afgelopen twee jaar voor Atletiko Flamingo speelde en met deze club het kampioenschap van Bonaire behaalde. Daarvoor speelde Harry al zeven seizoenen voor Broekster Boys.