De biljartkampioenen van De Zilveren Maan zijn behalve figuurlijk ook
letterlijk in het zonnetje gezet.
De biljartkampioenen van De Zilveren Maan zijn behalve figuurlijk ook letterlijk in het zonnetje gezet. Foto: Ingezonden.

Biljartclub De Zilveren Maan huldigt kampioenen

DE WESTEREEN - Ter afsluiting van het biljartseizoen 2016 -2017 zijn de prijswinnaars van Biljartclub de Zilveren Maan uit De Westereen onlangs in het zonnetje gezet.

Tijdens een gezellige feestavond in één van de zalen van Camping de Zilveren Maan, werden de prijzen in de verschillende competities uitgereikt.

Voorzitter H. Meerding bedankte iedereen die zich als vrijwilliger voor de club had ingezet en met name de familie H. Boskma van Camping de Zilveren Maan voor het beschikbaar stellen van de biljartaccommodatie en het verzorgen van een luxe barbecue.

Wilt u komen biljarten,
de competitie begint
weer in september

Wilt u ook komen biljarten? Dat kan, begin september begint de competitie weer bij de Zilveren Maan. Opgave voor het nieuwe seizoen is mogelijk bij secretaris J. Wijbenga via de mail biljartclub.dezilverenmaan@knid.nl of op telefoonnummer 06-13294127. Op de foto staan de kampioenen van het afgelopen seizoen.

Achterste rij van links naar rechts:
P. Leegstra (derde prijs bandstoten, kortste partij libre), H. Meerding (tweede prijs bandstoten), H. van der Heide (tweede prijs Zilveren Maan Bokaal), H. Dekker (tweede prijs libre en eerste prijs Zilveren Maan Bokaal).

Voorste rij v.l.n.r.:

G. Mosselman (derde prijs libre), B. Kooistra (eerste prijs libre), P. van Kammen (eerste prijs bandstoten), J. Dijkstra (kortste partij bandstoten).