De volleybalsters van Tonevido zijn opnieuw kampioen.
De volleybalsters van Tonevido zijn opnieuw kampioen. Foto: Ingezonden

Kort sportnieuws uit de regio

DOKKUM - Voetbalclub CSV Be Quick Dokkum is per heden op zoek naar een voorzitter. De functie wordt momenteel op ad interim basis ingevuld. Voor de continuïteit en het doorzetten van het groeiproces is Be Quick op zoek naar een gedreven voorzitter. Bewust is gekozen om ook buiten de vereniging te kijken naar een geschikte kandidaat. Belangstellenden kunnen tot en met 28 juni reageren door een korte motivatie met CV te mailen. Op de site van CSV Be Quick is de vacaturetekst te vinden.

ANJUM - Bij Voetbalvereniging Anjum vond eerder deze maand een gezellige familiedag voor de leden plaats. Deze dag werd tevens aangegrepen om voormalig voorzitter Geerard Brouwer in het zonnetje te zetten. Vanaf 1980 is Brouwer actief voor de club. Hij is niet alleen twaalf jaar voorzitter geweest, maar ook een aantal jaren jeugdsecretaris en voorzitter van het jeugdbestuur. Daarnaast was hij leider en zorgde hij voor het clubblad en de programmaboekjes. Brouwer kreeg de onderscheiding uitgereikt door KNVB-ambassadeur Auke van der Horn.

JISTRUM - Tonevido volleybal dames 2 uit Jistrum (foto) is dit jaar kampioen geworden in Poule C van de onderlinge volleybalcompetitie (OVK). Dit betekent dat zij voor de tweede keer achtereen kampioen zijn geworden. Met maar liefst 14 punten verschil met de nummer twee mogen zij ook dit jaar promoveren naar een hogere poule.