Zwaagwesteinde verslaat oud-Cambuur

DE WESTEREEN - Vrijdagavond sloot VV Zwaagwesteinde ZM haar seizoen af met een wedstrijd tegen een selectie van oud-Cambuurspelers.

Bij Zwaagwesteinde deden de nieuwe aanwinsten Marco van Leijen, Allard Wijbenga en Jan Eisma mee. De laatste opende al vroeg in de wedstrijd van dichtbij de score. Oud-Cambuur, met als belangrijkste blikvangers Jan Bruin en René van Rijswijk, trok de stand na een half uur gelijk door een penalty van Van Rijswijk. Arjen Postma strafte een fout in de Westereender afweer af en zorgde er zo voor dat de oud-profs met een 1-2 voorsprong de rust in gingen. Na rust trok Sven Rozendal de stand gelijk, waarna Ronaldo Jansen en Lars Rozema de score opvoerden. Het slotakkoord was voor Ronaldo Jansen, die na een fraaie solo de 5-2 eindstand op het scorebord zette.