Groot Muaythai & MMA evenement

DRACHTEN - Vechtsportliefhebbers kunnen zaterdag 10 juni hun ogen uitkijken in sportcentrum Drachten. Dan wordt namelijk het Muaythai & MMA vechtsportevenement 'Warriors of the North' georganiseerd.

Er staan meer dan 25 partijen Muaythai en MMA op het programma, met als hoogtepunt een B-klasse-partij. Muaythai is een eeuwenoude vechtsport die oorsprong vindt in Siam, het voormalige Thailand. De kunst van de acht ledematen wordt het ook wel genoemd, want buiten de gewone bokstechnieken wordt bij het Muaythai ook gebruik gemaakt van vele trap-, knie- en elleboogtechnieken.

Voor het evenement heeft de organisatie sportscholen uit heel Nederland bereid gevonden om naar Drachten te komen. Ook zijn onze Zuiderburen met een delegatie sporters van de partij. Daarnaast zijn bijna alle Friese Muaythai & Kickboksscholen vertegenwoordigd: Downhat Gym, Kai Muay, Kb Sneek, Ciric Sports, Gym Harkema, Kb Peye, Kb Burgum, Mental Sports, Team van Houten, Team Oost, Kicksports en Kyoku Het evenement begint om 16.00 uur. Voor de voorverkoop van kaarten kunt u terecht tot donderdag 8 juni bij de deelnemende sportscholen of op fightinggear.nl. Uiteraard kunt u ook bij de kassa een ticket kopen.