Machine de Cirque van La Galerie.
Machine de Cirque van La Galerie. Foto: Emmanuel Burriel

De Lawei presenteert nieuwe brochure vol voorstellingen!

Algemeen


Natuurlijk, we zitten nog in een lockdown, maar zodra De Lawei weer open is, staat er een prachtig programma klaar met veel mooie voorstellingen, exposities, films en concerten. Voor wie graag het gehele overzicht wil, is er goed nieuws. Op 18 januari komt er een mooie brochure uit. De vaste bezoekers van De Lawei ontvangen deze brochure in de week van 18 tot en met 22 januari op de deurmat. Ook is de brochure vanaf dan op te halen in De Lawei.

De Lawei vraagt om niet te wachten met kaartjes kopen. Voor de schouwburg en de artiesten zijn de verkochte tickets een geweldige opsteker in deze lastige tijden. Mocht een voorstelling toch niet gespeeld kunnen worden, dan wordt er een nieuwe datum gezocht of krijgt u uw geld terug.

Highlights
In deze brochure is een aantal highlights te vinden. Zo is Machine de Cirque van La Galerie fantastisch circus voor de hele familie. “Grappig, energiek, razend knap in circuskunsten, en oh: die muziek! Ik heb genoten van de multi-instrumentaliste”, aldus programmeur Inge Imelman, die de voorstelling alvast zag tijdens het Fringe Festival in Edinburgh (nog voordat corona uitbrak).

Directeur Stef Avezaat liet zich verrassen door Dimanche van Company Chaliwaté & Focus. “Grappig, ontroerend, op momenten verstild, maar tegelijkertijd met de urgentie van de naderende Apocalyps, is dit wat ons betreft een absolute aanrader. Een voorstelling zonder woorden, die alles zegt over de tijd waarin we leven. Ik begrijp nog steeds niet hoe ze sommige dingen laten gebeuren op het toneel. Illusie in optima forma. Zoals theater hoort te zijn!” Wil je weten welke voorstellingen nog meer uitverkozen zijn tot highlights? Bekijk dan vanaf 18 januari de brochure.

Winactie 
Tot slot is er ditmaal een mooie winactie te vinden in de brochure. Boek je een voorstelling tussen 18 januari en 22 februari 2022? Dan krijg je een doosje met heerlijke bonbons cadeau. Daarnaast maak je kans op één van de drie mooie prijzen. De hoofdprijs is een VIP-avond uit in De Lawei ter waarde van € 175,-. De tweede prijs bestaat uit twee kaarten voor een voorstelling naar keuze plus een Neitiid-arrangement. En de derde prijs vertegenwoordigt een theaterdiner voor twee personen ter waarde van € 55,-. Meer informatie over de winactie vind je op: www.lawei.nl/winactie.

Arjen (zoon van Ciska) en Maaike (dochter van Gretha). Zij hebben samen de opening gedaan in 2004 en zijn beide nu werkzaam binnen het bedrijf. Arjen als verkoper tuinmachines en gereedschappen en Maaike in de weekenden in het Ruiterhuis.
Bosgra Hurdegaryp 20 jaar in nieuwe pand! Algemeen 3 uur geleden
Koningsdag Drachten 2023
Koningsdag in Friesland: een kleurrijk feest van tradities en vermaak! Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Het organiseren van een geslaagde poolparty Zaken 5 uur geleden
De Grote Kerk
Orgelconcert Eeuwe Zijlstra in Grote Kerk Drachten Algemeen 6 uur geleden
Rin mei, mei de njoggende Tykster Kuier.
Rin mei, mei de njoggende Tykster Kuier Algemeen 7 uur geleden
Het Oranje Comité Kollum
It giet oan op Keningsdei yn Kollum Algemeen 21 uur geleden
Beginnerscursus NN Running Coach; voor iedereen die met plezier wil hardlopen!
Beginnerscursus NN Running Coach voor iedereen die met plezier wil hardlopen! Algemeen 23 uur geleden
Kruiwagenmars in Burgum tijdens de wereld aarde dag
Kruiwagenmars tijdens wereld aarde dag Algemeen gisteren
Kom gezellig langs in Oenkerk tijdens Koningsdag!
Van kleedjesmarkt tot brommertocht; een dag vol tradities en nieuwe avonturen! Algemeen 23 apr, 12:50
Aeres Buitenpost viert 75 jarig bestaan met groots festival en reünie
Aeres Buitenpost viert 75 jarig bestaan met groots festival en reünie Algemeen 23 apr, 11:00
Jan-Anne uit Mitselwier: Wiebe, Anja en Sabine uit Nijewier; Elisabeth en Jelmer uit Ie; en Barend, Eelke en Nik namens stichting Ik ben Wil. De foto werd gemaakt door Lotte Vogt van stichting Ik ben Wil.
Samen fietsen voor Alzheimer: Eerste Vergeet-me-niet fietstocht 2024 Algemeen 23 apr, 09:30
Wethouder Tytsy Willemsma (rechts) plaatste samen met amateur-historicus Harry van Borkulo (links) uit Hurdegaryp het elfde en laatste informatiebord van cortenstaal over stukjes geschiedenis van de gemeente. Hier bij de woning (achtergrond) van architect wijlen Abe Bonnema in Hurdegaryp.
Oproep 15 amateur-historici aan Tytsjerksteradiel: "Breng gemeente-archief op orde" Algemeen 22 apr, 18:30
Gemeente oriënteert zich op locaties voor asielzoekers.
Gemeente oriënteert zich op locaties voor asielzoekers Algemeen 22 apr, 18:00