Afbeelding

Kom op Tweede Paasdag naar Trendkeukens

Zakelijk Zakelijk

DRACHTEN - Op Tweede Paasdag is de showroom van Trendkeukens geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Een mooie kans om eens kennis te maken met de gemoedelijke sfeer in de Drachtster keukenzaak.

Johan Bosker: “Wij merken dat de klant steeds vaker de grote keukenzaken met grote, dure showrooms en aggressieve verkopers links laat liggen, en kiest voor de kleinere, betrouwbare zaken. De drukte die wij als gevolg hiervan ervaren, kunnen we prima aan, met ondersteuning van onze collega’s Wilko Kronemeijer en Jeannette Postmus.

Tussen onze klanten zitten steeds meer mensen die een keuken zoeken voor hun nog te bouwen woning. Ook deze groep klanten kunnen wij van dienst zijn, met een gedetailleerde installatietekening, die de aannemer nodig heeft om de aansluitpunten in de bouw mee te nemen. Als de muren van de woning staan, gaat Trendkeukens de keuken inmeten en kijken of de installatiepunten op de juiste plaats zijn aangelegd. Acht weken voor oplevering komt de klant dan nog een keer bij ons langs om de keuken door te spreken en eventuele wijzigingen toe te passen. Daarna wordt de keuken pas definitief besteld. Alles om er zeker van te zijn dat de klant straks voorzien is van de perfecte keuken in zijn of haar nieuwe woning.

Een klant die de moeite heeft genomen naar onze winkel te komen, geven we graag de tijd en aandacht die hij verdient. Dit doen wij door middel van een helder intakegesprek, waarna we een mooie en duidelijke 3d-tekening maken. Hierna geven wij een eerlijke, lage prijs, in tegenstelling tot sommige keukenzaken, waarbij de verkoper begint met een kunstmatig hoge prijs, om dan te zakken tot de klant ja zegt.

Natuurlijk is de klant vrij om te kiezen. Wij hebben er echter alle vertrouwen in dat wij het op de prijs nooit verliezen. Mocht de klant toch ergens anders een lagere prijs aangeboden krijgen, dan zit er kwaliteitsverschil in de aangeboden materialen. Een goedkope keuken leveren kan namelijk iedereen, maar een kwalitatief goede keuken leveren voor een goede prijs, dat kan alleen Trendkeukens.

Deze prijzen kunnen wij bieden door onze lage overheadskosten. Wij maken geen gebruik van goedkope merken en materialen, maar hebben degelijke merken met vijf jaar garantie en de hoogste kwaliteit meubelen. De topkwaliteit is ook te zien in onze showroom, zodat we klanten de kans bieden goed te vergelijken. Kwaliteit voor een lage prijs is ons visitekaartje.”

www.trendkeukens.nl | 0512-537437

Koningsdag Drachten 2023
Koningsdag in Friesland: een kleurrijk feest van tradities en vermaak! Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Het organiseren van een geslaagde poolparty Zaken 4 uur geleden
De Grote Kerk
Orgelconcert Eeuwe Zijlstra in Grote Kerk Drachten Algemeen 6 uur geleden
Rin mei, mei de njoggende Tykster Kuier.
Rin mei, mei de njoggende Tykster Kuier Algemeen 7 uur geleden
Het Oranje Comité Kollum
It giet oan op Keningsdei yn Kollum Algemeen 20 uur geleden
Beginnerscursus NN Running Coach; voor iedereen die met plezier wil hardlopen!
Beginnerscursus NN Running Coach voor iedereen die met plezier wil hardlopen! Algemeen 22 uur geleden
Kruiwagenmars in Burgum tijdens de wereld aarde dag
Kruiwagenmars tijdens wereld aarde dag Algemeen gisteren
Kom gezellig langs in Oenkerk tijdens Koningsdag!
Van kleedjesmarkt tot brommertocht; een dag vol tradities en nieuwe avonturen! Algemeen 23 apr, 12:50
Aeres Buitenpost viert 75 jarig bestaan met groots festival en reünie
Aeres Buitenpost viert 75 jarig bestaan met groots festival en reünie Algemeen 23 apr, 11:00
Jan-Anne uit Mitselwier: Wiebe, Anja en Sabine uit Nijewier; Elisabeth en Jelmer uit Ie; en Barend, Eelke en Nik namens stichting Ik ben Wil. De foto werd gemaakt door Lotte Vogt van stichting Ik ben Wil.
Samen fietsen voor Alzheimer: Eerste Vergeet-me-niet fietstocht 2024 Algemeen 23 apr, 09:30
Wethouder Tytsy Willemsma (rechts) plaatste samen met amateur-historicus Harry van Borkulo (links) uit Hurdegaryp het elfde en laatste informatiebord van cortenstaal over stukjes geschiedenis van de gemeente. Hier bij de woning (achtergrond) van architect wijlen Abe Bonnema in Hurdegaryp.
Oproep 15 amateur-historici aan Tytsjerksteradiel: "Breng gemeente-archief op orde" Algemeen 22 apr, 18:30
Gemeente oriënteert zich op locaties voor asielzoekers.
Gemeente oriënteert zich op locaties voor asielzoekers Algemeen 22 apr, 18:00
v.l.n.r.: achteraan: Fenna Hoekstra, Swany de Haan, Shirien Elbakry (trainster), Larissa van der Woude, vooraan: Tessa van der Vliet, Nikée Feitsma, Nine Postma
Nederlandse kampioenen voor Turn- en Gymsport Dokkum! Algemeen 22 apr, 15:00