Afbeelding

Artiestenreis

Specials

Win een reis naar Turkije voor 2 personen twv 1398,-!

Artiestenreis!

Aangeboden door Weekblad Actief en Radio Continu

Hoe doe je mee?

Er zijn 2 manieren:

1: Post: Stuur een kaart naar Actief Media en geef daarin aan wie je mee wilt nemen en waarom

2: Facebook: ga naar www.facebook.com/actiefmedia en tag de persoon met wie je deze reis samen wilt beleven!

De leukste, ontroerendste of stomste inzending wint deze reis!

Inzenden mogelijk tot 25 maart. De winnaar staat op 1 april in de krant! (geen grapje :))

Over de reis:

Vorig jaar was de Radio Continu Artiestenreis al een bruisend en super geslaagd feest. Dit jaar gaan we er nog een schepje boven opdoen! We zijn er in geslaagd om opnieuw een superlocatie in het mooie en zonnige Turgutreis te vinden. Dit jaar gaan we naar het luxe “La Blanche Resort & Spa.” 

Wie gaan er mee?
Dit jaar spelen de artiesten een zeer belangrijke rol. Niet alleen de artiesten avonden met optredens maar wat dacht je van de Artiesten Bingo, gepresenteerd door Carlo & Leo van Helemaal Hollands. Maar ook een echte “Ik hou van Hollands avond” gepresenteerd door de Wannebiezz. Je maakt  artiesten zoals; Lytse Hille, Mike & Colin, Alex, Bert Zwier, Mooi Wark, Arjan Venemann, Marco de Hollander en De Dikdakkers van dichtbij mee en tref je ze aan de rand van het zwembad en bij het buffet.

Dit jaar ook vanaf Groningen Airport Eelde!
Speciaal voor Radio Continu hebben Corendon en ANB travel geregeld om op 17 april te kunnen vertrekken vanaf Groningen Airport Eelde. Let op; reizen vanaf Eelde is beperkt dus wacht niet te lang met boeken. Is vliegen vanaf Eelde volgeboekt dan vertrekken wij ook vanaf Schiphol op dezelfde datum.

Informatie en prijs
Je boekt de 8 daagse Ultra All Inclusive Radio Continu artiestenreis al vanaf  699 euro per persoon. Ultra all inclusive isinclusief drankjes en maaltijden, dus geen vervelende verrassingen achteraf. Voor vragen over de Radio Continu artiestenreis; continu@anbtravel.com

Kijk hier voor alle informatie.

De artiestenreis valt onder de reisvoorwaarden van de ANVR en SGR. Reisorganisatoren zijn Corendon en ANB travel. Radio Continu is Media Partner. Artiestenprograma onder voorbehoud.

Over het hotel
Daar waar “Vera Aegean Dream Resort” een 7,9 bij haar gasten scoort, scoort “La Blanche Resort & Spa” een dikke vette 8,7! Ook met ruim 633 beoordelingen komt het super de luxe en comfortabel hotel goed uit de bus! “La Blanche Resort & Spa” is omringd door historische bezienswaardigheden en een prachtige natuur. Een schitterend uitzicht, een goed klimaat, een comfortabel hotel en fijne zandstranden maken dit tot een geslaagd verblijf. Dat verklaart ook de vele vaste gasten, die keer op keer verkiezen in dit hotel te verblijven. Met het openbaar vervoer is het oude centrum van Bodrum gemakkelijk te bereiken.

Ligging: “La Blanche Resort & Spa” ligt direct aan de kust, 1 kilometer van het centrum van Turgutreis en 18 kilometer van Bodrum centrum.

Faciliteiten: Een verblijf in “La Blanche Resort & Spa” zal er een worden om nooit meer te vergeten. Het gehele resort ligt op een gebied van 22.000m2 en in het hart van Turgutreis. La Blanche Resort telt 362 kamers verdeeld over meerdere gebouwen en liften. In de receptie bevindt zich de lobby met zitjes. Het binnen- en buitenrestaurant, de 4 à la carte restaurants (Mediterraans, Turks, Chinees en Italiaans) en diverse bars bevinden zich verspreid over het terrein. Verder beschikt het La Blanche Resort over een mooi aangelegd buitenzwembad, apart kinderbadje, glijbanen en een binnenzwembad. Rondom het zwembad en op het strand staan de ligbedden, matrasjes en parasols klaar. Handdoeken zijn kosteloos te verkrijgen bij het handdoekenservicepunt. Tevens kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van draadloos internet. Verder biedt het La Blanche Resort u winkeltjes, minimarket, kapper, internetcafé (tegen betaling) en een wasserette. Ook aan de kleintjes is gedacht. Zo is er een mini-club voor kinderen van 4 tot 12 jaar, Aqua & Fun land, een game room en minidisco.

Hotelkamer: Alle standaardkamers van La Blanche Resort zijn voorzien van een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Verder beschikken de ruime kamers over een telefoon, televisie, kluisje, minibar (per dag bijgevuld met 2 water en 2 softdrinks), airconditioning (centraal) en een balkon met zitje. Voor gezinnen zijn er familiekamers, deze bestaan uit 2 ruimtes.

Sport & Ontspanning: Naast alle faciliteiten om te relaxen biedt La Blanche Resort u ook gratis: 2 tennisbanen, fitness, aerobic, beachvolley, darts en tafeltennis. Tegen betaling: biljart en watersporten aan het strand. Voor een complete ontspanning kun je terecht in Spa Center, en gratis gebruik maken van het Turks bad en sauna. Massages en behandelingen zijn tegen betaling.

Verzorging: Het verblijf in La Blanche Resort is op basis van Ultra All Inclusive; Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30-14.30) en diner (19.30-21.30) allen in buffetvorm. Eénmaal dineren in één van de 3 à la carte restaurants, met reservering. Diverse snacks (11.00-18.00) en middernachtsoep (00.00-01.00). Alle lokale alcoholische en alcoholvrije dranken zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: import dranken, verse vruchtensappen, drankjes in de disco na 02.00 uur, diner in het Italiaans a la carte restaurant (vooraf reserveren) en roomservice.

Kom met z'n allen paaseieren zoeken bij Glinstra State.
Paaseieren zoeken bij Glinstra State Algemeen 1 uur geleden
Wethouder Berber van Zandbergen bedankt energiecoach Jarno Steringa voor zijn inzet.
Energietour succesvol afgesloten in Gytsjerk Algemeen 1 uur geleden
Wethouder Berber van Zandbergen geeft het startschot voor het programma Doortrappen Feiliger Fytse.
Doortrappenseizoen feestelijk van start gegaan in Oentsjerk Algemeen 2 uur geleden
Kom op zaterdag 30 maart naar het tennispark De Folgeren in Drachten
Open Tennis- en Padeldag bij DLTC Drachten Algemeen 2 uur geleden
Presentatie Dokkum Magazine
Nieuwe initiatieven komen samen tijdens oploop Promotie Dokkum Algemeen 3 uur geleden
WOL - Natuurlijke Vezels
Ga paasmaandag op wollige kraamvisite Algemeen 3 uur geleden
Ik wol in bosk op 'e jierdei!
Nij ferskynd by Utjouwerij Afûk: 'Ik wol in bosk op 'e jierdei' Algemeen 4 uur geleden
© Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen
foto dd 24-03-2024

Nes

GGZ AFUK
Theaterkerk

Presentatie magazine Taal yn ‘e soarch
Eerste Rede foar de geast én presentatie magazine over taal in de zorg Brok: 'Taal is de kaai ta goeie soarch' Algemeen 5 uur geleden
Steeds meer mensen positief over openbaar vervoer in Friesland
Reizigers positief over bus- en treinvervoer in Fryslân Algemeen 6 uur geleden
Op vrijdag 5 april treed Omniband op in Rottevalle
Omniband met 'Hé, gezellig' Algemeen 7 uur geleden
Tijdens het 100-jarig jubileum van CMV Concordia trad onder andere Thirza op
100-jarig jubileum van brassband Concordia uit Wânswert Algemeen 8 uur geleden
Geslaagd 1e Kollum Open Padel weekendtoernooi
Geslaagd 1e Kollum Open Padel weekendtoernooi Algemeen 9 uur geleden
De start van de campagne
Campagne Doortrappen feestelijk van start Algemeen gisteren