Mezutec staat drie dagen op de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen in Assen. Wellicht vindt u adviseur Tjitske Klijnstra daar ook.
Mezutec staat drie dagen op de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen in Assen. Wellicht vindt u adviseur Tjitske Klijnstra daar ook. (Foto: Actief Media)

Bezoek Mezutec op de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen

  Bedrijven

Voorkom of verzacht diverse huidproblemen zoals onder andere eczeem en roos met onthard water

DRACHTEN - Bij Mezutec Waterzuiveringssystemen b.v. komen vaak aanvragen binnen voor het installeren van een waterontharder in een nieuwbouwwoning of na een verbouwing van de keuken of badkamer. "Een slim idee," vindt directeur Jelle Booi, "want kalk en andere vervuilers hebben op die manier meteen vanaf het begin geen kans."

"Onlangs kwam er een klant langs bij ons servicecentrum in Drachten. Hij zat midden in een badkamerverbouwing. Hij vertelde dat de oude douchewand, de kranen en de douchebak vol zaten met kalkaanslag. Natuurlijk wilde hij voorkomen dat dit weer zou gebeuren met de nieuwe badkamer en daarom vroeg hij ons zo snel mogelijk een waterontharder te installeren. Een van onze monteurs ging direct aan de slag en zorgde ervoor dat de waterontharder er stond, nog voordat de nieuwe badkamer klaar was. Zo kon hij meteen bij de ingebruikname genieten van fluweelzacht water. Geen kalkaanslag en ellenlange schoonmaakklussen meer. Bovendien kan het ontharde water verzachting bieden bij diverse huidproblemen als eczeem en roos."

De adviseurs van Mezutec ontzorgen u graag, zodat u optimaal kunt genieten van zacht water. "Wij geven graag een vrijblijvend advies. Daarvoor komen we altijd bij de klant thuis, zodat we ons advies optimaal op de woning en de behoeften van de klant kunnen afstemmen. En met een onderhoudscontract en onze zoutbezorgdienst heeft u ook na installatie geen werk van de ontharder. Ook organiseren wij geregeld inloopdagen, zoals onlangs in december. Deze gelegenheid werd door vele geïnteresseerden aangegrepen om meer te weten te komen over de werking van waterontharders en te profiteren van diverse acties."

Ook kennis maken met Mezutec? Kom dan tussen 23 en 25 januari naar de 25e editie van de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen in Expo Assen, De Haar 11. Meer informatie op www.beursbouwplan.nl. Mezutec heeft standnummer 033. Vrijkaarten zijn op aanvraag verkrijgbaar. "Komt u liever langs in Drachten? Daar bent u natuurlijk ook van harte welkom!"

www.mezutec.nl | Het Helmhout 34-13
Drachten | 0512-544101 | info@mezutec.nl
Volg Mezutec ook op Facebook

Meer berichten