Kom langs op de inloopdag van Mezutec op 14 december op industrieterrein De Haven.
Kom langs op de inloopdag van Mezutec op 14 december op industrieterrein De Haven. (Foto: Ingezonden)

Inloopdag Mezutec op 14 december

  Bedrijven

Met snert, warme drankjes en speciale acties

DRACHTEN - Op 14 december organiseert Mezutec Waterzuiveringssystemen B.V. weer een laagdrempelige inloopdag. Profiteer voor het einde van het jaar nog van speciale acties en kom op deze dag naar Drachten voor informatie en advies.

Tussen 10.00 en 16.00 uur is iedereen van harte welkom om de medewerkers van Mezutec het hemd van het lijf te vragen over de werking van waterontharders. Bovendien kunnen de bezoekers genieten van een heerlijke kom snert met brood of een lekker warm drankje.

Zaterdag is dus een ideaal moment om eens langs te gaan bij het servicepunt aan Het Helmhout op industrieterrein De Haven om informatie in te winnen. Want wist u dat u met een waterontharder niet alleen verlost bent van alle kalkaanslag, maar dat het ontharde water ook zeer zacht is voor de huid en daarmee verlichting kan bieden bij diverse huidproblemen? Bovendien gaat uw apparatuur langer mee en heeft u met een waterontharder veel minder schoonmaakmiddel, wasmiddel, douchegel en shampoo nodig.

'Foar brea, snert en sêft wetter, kom de 14de desimber nei Mezutec en net in dei letter!' Mocht het toch niet lukken om op 14 december langs te komen, neem dan gerust contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend en persoonlijk advies.

www.mezutec.nl | Het Helmhout 34-13
Drachten | 0512-544101 | info@mezutec.nl
Volg Mezutec ook op Facebook

Meer berichten