VoetFlex verzorgt gratis voetscreening

  Bedrijven

DRACHTEN - In de winkel van Intersport Drachten zal podotherapeut-plus, Niko Hartz, op zaterdag 30 november tussen 12.30 en 16.00 uur geïnteresseerden gratis voetscreenings van 15 minuten aanbieden. Hierdoor krijgt u een beter beeld van uw voetklacht en wat u er aan kunt doen.

Door een 'quick scan' kan hij aangeven wat de oorzaak van uw (voet)klacht is. Indien gewenst kan een schoenadvies gegeven worden. Opgeven kan via info@voetflex.nl, tot 11.30 uur op zaterdag 30 november. Als reactie op uw mail krijgt u het tijdstip door waarop u aan de beurt bent. Vol is vol.

Pijn met sporten of wandelen? VoetFlex podotherapie zoekt eerst naar de oorzaken. Een voet is onderdeel van de bewegingsketen. Een blokkade in deze bewegingsketen kan op een andere plek in het lichaam klachten geven. Zo kan een voet met overpronatie, ook wel platvoet genoemd, tijdens het hardlopen de oorzaak zijn van pijn in de knie of onderrug. Nog vaker veroorzaakt overpronatie hielspoor. Dit komt ook bij sporters en wandelaars vaak voor.
Bij VoetFlex podotherapie pakken we deze klacht anders aan dan de meeste podotherapeuten. Wij kijken of een blokkade in de enkel of voet de oorzaak van de klacht is. Vaak is dat het geval, waarna we met behulp van manuele therapie van voet en enkel de blokkades wegnemen. Hierdoor ontstaat weer een stabiele en goede afwikkeling van de voeten. Op maat gemaakte zolen helpen het lichaam hierbij, evenals herstelbevorderende oefeningen. Deze combinatie-aanpak van hielspoor geeft goede resultaten. De klacht verdwijnt vaak al binnen 5-6 weken.

www.VoetFlex.nl | Voetscreenings bij
Intersport Drachten: Noorderbuurt 30

Meer berichten