Thermovloer van Noorder Isolatie Beton

  Bedrijven

Bespaar tot wel 20% op uw energierekening

LEEK - De Thermovloer van Noorder Isolatie Beton is een complete renovatievloer, bestaande uit schuimbeton, vloerverwarming en een afwerkvloer. Met de keuze voor deze Thermovloer gaat u voor meer comfort en lagere energiekosten. Het is tevens een ideale oplossing voor als uw houten vloer aan vervanging toe is.

De vloer wordt in drie stappen aangelegd. Na het verwijderen van de oude houten vloer wordt met een computergestuurde schuimbetonpomp het isolerende schuimbeton in de kruipruimte gepompt. De gesloten cellenstructuur in het uitgeharde schuimbeton zorgt ervoor dat deze isolatielaag geen vocht meer op kan nemen. Water in de kruipruimte behoort dus tot het verleden.
Enkele dagen later wordt de vloerverwarming gelegd in een slakkenhuispatroon op een kunststof noppenplaat. Het systeem wordt getest om lekkages in de vloer uit te sluiten. Daarna volgt de derde en laatste stap: het aanbrengen van de gietvloer. Deze is standaard tussen de 5 en 6 centimeter dik en na 48 uur weer beloopbaar.

Met een Thermovloer ervaart u direct voelbaar meer comfort en bespaart u tot wel 20% op uw energierekening. Het gebruikte materiaal is duurzaam en volledig recyclebaar, en, niet onbelangrijk, de Thermovloer is aantrekkelijk geprijsd. Tijdens het gehele proces heeft u te maken met één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden, wel zo overzichtelijk.

www.nibleek.nl | 0594-553000 | info@nibleek.nl | Vossenkamp 4, Leek

Meer berichten