Kom naar de gezellige Cosy Night op 20 november en maak kennis met Mezutec.
Kom naar de gezellige Cosy Night op 20 november en maak kennis met Mezutec. (Foto: Ingezonden)

Bezoek Mezutec tijdens de Cosy Night

  Bedrijven

Ontdek de voordelen van waterontharders

OPENDE - Kennismaken met Mezutec Waterzuiveringssystemen bv en vrijblijvend alles te weten komen over de ins en outs van waterontharders? Kom dan op woensdag 20 november naar de Cosy Night, een gezellige avond die wordt georganiseerd bij Tormentil & Cosy in Opende. Tussen 17.00 en 22.00 uur zijn er diverse stands te bezoeken. De entree is gratis.

Bij de stand van Mezutec is informatie te krijgen over de diverse modellen waterontharders. Directeur Jelle Booi en verkoopmedewerker Tjitske Klijnstra zullen aanwezig zijn om alle vragen van de bezoekers te beantwoorden. Over de voordelen van onthard water bijvoorbeeld: kalkaanslag verdwijnt, apparatuur gaat langer mee en het water is zacht voor huid en haar.
Jelle Booi: "Geïnteresseerde bezoekers kunnen hun gegevens achterlaten. Wij nemen dan contact met ze op voor een vrijblijvende afspraak bij de klant thuis, zodat we ons advies optimaal op de woning en de persoonlijke wensen kunnen afstemmen. Bovendien hebben we bij Mezutec altijd leuke acties. Zo maakt iedereen die zijn of haar gegevens achterlaat, kans op een herfstpakket."

Verhinderd op 20 november? Kom gerust op een andere dag langs bij het servicepunt in Drachten of bel om een afspraak te maken voor een vrijblijvend en persoonlijk advies.

www.mezutec.nl | Het Helmhout 34-13
Drachten | 0512-544101 | info@mezutec.nl
Volg Mezutec ook op Facebook

Meer berichten