Investeren in het échte Waddengevoel

  Bedrijven

Met een gegarandeerd rendement van 6%

LAUWERSOOG - Er is iets prachtigs neergezet op een unieke plek in Nederland: recreatieonderneming Beleef Lauwersoog. Het is gevestigd tussen Unesco Werelderfgoed Waddenzee en Nationaal Park Lauwersmeer, een gebied met eindeloze mogelijkheden. "Daarvan kunt ook u nu profiteren door bij ons te investeren."

Beleef Lauwersoog start met een nieuw investeringsproject op het veld Uyterlant. Hier worden, pal aan het Lauwersmeer, nieuwe 'Long Beach Chalets' geplaatst. Deze unieke locatie geeft interessante mogelijkheden voor investeerders. Voor uw eigen genot, voor een stevig rendement of een beetje van beiden.

"Mocht u besluiten uw chalet het hele jaar door te verhuren dan krijgt u een gegarandeerd jaarlijks rendement van 6% op de totale aanschafprijs. Daarbij heeft u vrijwel geen bijkomende kosten zoals parkkosten of nutskosten, die nemen wij voor rekening."

Bovendien neemt Beleef Lauwersoog ook nog eens alle bijkomende werkzaamheden, zoals het verhuren en de schoonmaak, voor u uit handen!

Benieuwd geworden? Bekijk onze handige en informatieve brochure op www.lauwersoog.nl/uyterlant of kom gewoon eens langs, dan vertellen we u er alles over onder het genot van een kop koffie.

Beleef Lauwersoog | Strandweg 5, 9976 VS Lauwersoog | www.lauwersoog.nl/uyterlant | 0519-349133

Meer berichten