Tuinstyling Hamersma geselecteerd als Appeltern Tuinexpert

  Bedrijven

SURHUIZUM - Hoveniersbedrijf Tuinstyling Hamersma uit Surhuizum is op basis van haar passie voor tuinen, vakbekwaamheid en creativiteit geselecteerd als 'Appeltern Tuinexpert'.

Iedereen die bij De Tuinen van Appeltern aangeeft op zoek te zijn naar een kwalitatieve, betrouwbare, maar vooral ook enthousiaste partner voor de tuin wordt verwezen naar het netwerk van Appeltern Tuinexperts. "Wij zijn er trots op als enige hoveniersbedrijf in Friesland deel uit te mogen maken van dit collectief!" Aldus Reinder Hamersma, eigenaar van Tuinstyling Hamersma. "Een leuke bijkomstigheid van de uitverkiezing is dat wij nu samen met hen een bijdrage kunnen leveren aan een mooiere tuinwereld voor iedereen. We testen nieuwe methodieken en producten en bedenken oplossingen voor problemen zoals extreme droogte of juist wateroverlast. Daarnaast doen we duurzame suggesties aan de hand van de thema's tuingeluk en tuingemak."

Tuinstyling Hamersma is een begrip in het noorden. Al ruim 30 jaar worden tuinen ontworpen en aangelegd door een team van professionele hoveniers met jarenlange ervaring. "Onze kracht is het ontwerp. Dat is anders dan anders. Pas als de plannen helemaal duidelijk zijn, en elk detail is besproken dan gaan onze specialisten de tuin realiseren met oog voor detail. Veel van de door ons in de afgelopen jaren ontworpen en aangelegde tuinen bestaan nog steeds in hun oorspronkelijke vorm. Deze verkiezing tot Tuinexpert is voor ons dan ook echt de kroon op ons werk," besluit Hamersma. www.hamersma.nl

Meer berichten