Tineke en Johannes van der Meer genieten van hun vrije tijd in het herfstzonnetje.
Tineke en Johannes van der Meer genieten van hun vrije tijd in het herfstzonnetje. (Foto: Actief Media)

Waterontharder van Mezutec maakt korte metten met kalk

  Bedrijven

Familie Van der Meer: "Onze badkamer is nu veel makkelijker schoon te houden"

DOKKUM - Johannes en Tineke van der Meer uit Dokkum hebben sinds een aantal weken een waterontharder van Mezutec Waterzuiveringssystemen bv. De ontharder zorgt ervoor dat kalk in het leidingwater verleden tijd is en dat brengt veel voordelen met zich mee.

"Onze douche vergde heel wat schoonmaakwerk vanwege kalkaanslag," vertelt Johannes van der Meer. "Ook ons koffiezetapparaat gaf om de haverklap aan dat het ontkalkt moest worden. Heel vervelend. Via onze buren hoorden we van Mezutec, en toevallig zag ik de volgende dag in Weekblad Actief dat ze een open dag organiseerden. Daar hebben we meer informatie gekregen over de werking van een waterontharder. Bovendien konden we vanwege de open dag ook nog profiteren van een kortingsactie."

Van der Meer: "Een aantal weken terug is de waterontharder geïnstalleerd in de meterkast. De kalkaanslag is eigenlijk al direct na het aansluiten verdwenen. De douche blijft een stuk schoner en het koffiezetapparaat hoeven we niet meer te ontkalken. Bovendien merkt mijn vrouw dat het water een stuk zachter is voor de huid."

"De installatie door Mezutec is vlekkeloos verlopen. We overwegen nu ook een onderhoudscontract af te sluiten, dan komt er jaarlijks een monteur van Mezutec langs om de waterontharder na te kijken. Zo zijn we ervan verzekerd dat het apparaat altijd optimaal werkt.
Ook heeft Mezutec een handige app waar we alles mee kunnen regelen. Is het zout in onze waterontharder op bijvoorbeeld, dan bestellen we dat met een druk op de knop."

Wilt u ook verlost worden van die vervelende kalkaanslag en ervoor zorgen dat uw apparatuur langer meegaat? Of heeft u bijvoorbeeld last van huidaandoeningen, waar het zachte water verlichting bij kan bieden? Kom dan gerust eens langs bij het servicecentrum van Mezutec in Drachten voor meer informatie of bel voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

www.mezutec.nl | Het Helmhout 34-13 | Drachten | 0512-544101 | info@mezutec.nl
Volg Mezutec ook op Facebook.

Meer berichten