Fit4Lady in actie voor de Hartstichting

  Bedrijven

LEEUWARDEN - Vrouwen hebben vaker vernauwingen in de allerkleinste vaatjes van het hart. Ze hebben wel klachten, maar de cardioloog kan de problemen bij een hartonderzoek niet zo goed in beeld krijgen. Gezond eten, regelmatig ontspannen en bewegen verkleint de kans op hart- en vaatziekten. Fit4lady biedt voor vrouwen een passende oplossing.

Franchiseneemster van Fit4lady Leeuwarden Sjoukje Westra: "Vrouwen kunnen bij ons terecht voor een circuittraining met afwisselende kracht- en conditietraining van 30 minuten. Deze training is voor iedere vrouw, ongeacht conditie en gewicht, haalbaar. Ook vrouwen die te maken hebben met hart- en vaatproblemen of diabetes kunnen bij ons sporten. De personal coaches stellen een persoonlijk plan op en houden hierbij rekening met het gewenste doel en het tempo dat onze leden aan kunnen. Zo zorgen we ervoor dat vrouwen met veel plezier komen sporten."

Voor de vijfde keer houdt Fit4lady met 15 clubs door heel Nederland een unieke actie: vrouwen kunnen 5 weken lang de gemoedelijke sfeer proeven en onbeperkt sporten voor 57,90 all-in. Met een leuke stempelactie kunnen ze door te sporten cadeautjes verzamelen. Sjoukje: "Fit4lady is een vrolijke club waar altijd wel iets leuks te doen is. Per deelnemer doneren wij 10 euro aan de Hartstichting. De opbrengst wordt gebruikt voor onderzoek naar hart- en vaatproblemen bij vrouwen. En dat ondersteunen wij van harte. Het vrouwenhart is immers 'hart' nodig."

Meer info of aanmelden? Kijk op www.fit4lady.nl/hart-aan-de-slag, mail naar leeuwarden@fit4lady.nl of loop binnen bij de Fit4lady-club Leeuwarden aan het Zuidvliet 292.

Meer berichten