Malta, het best bewaarde geheim van de Middellandse Zee

  Bedrijven

Een achtdaagse Actief Lezersreis met vertrekgarantie naar een verrassende bestemming

BURGUM - Op 19 oktober organiseert Actief in samenwerking met Dalstra Reizen een reis naar het verrassende Malta. Met een zonovergoten klimaat, gastvrije bevolking en een rijke geschiedenis heeft Malta alle troeven in handen om u als toerist te verwennen.

Tijdens deze reis maken we kennis met de natuur van dit bijzondere eiland, kunnen we plaatselijke ambachten ontdekken en een bezoek brengen aan het fraaie eiland Gozo. Beide eilanden zijn doordrenkt van historie, traditie en cultuur en boordevol interessante bezienswaardigheden. Dalstra reisleiding gaat mee vanuit Nederland.

De dag na aankomst verkent het reisgezelschap het hart van het eiland, Mdina, ook bekend als 'stille stad'. Samen met de hoofdstad Valletta en Rabat vormt Mdina één van de meest indrukwekkende architectonische hoogstandjes.

Er worden verschillende excursies georganiseerd, waaronder een uitstapje naar het zuiden. Daar worden de Blue Grotto's bezocht, evenals het vissersdorp Marsaxlokk. Typische kleurrijke bootjes kenmerken dit dorp. Ook wordt er een uitstapje gemaakt naar de hoofdstad van Malta, Valletta. Een stad die rijk is in historie en monumenten.

Er wordt een dagtocht naar Gozo georganiseerd (exclusief € 50 per persoon). Deze excursie is inclusief busvervoer, bootovertocht en gidsbegeleiding. Op de laatste dag kan men nog even genieten van een vrije dag, om een dag later weer terug te vliegen naar de luchthaven waar de touringcar van Dalstra Reizen klaar staat.        
De reis vertrekt op 19 oktober en kost € 965 per persoon. De prijs is inclusief vervoer naar en van het vliegveld, vlucht Air Malta inclusief belastingen, hand- en ruimbagage, kamer met douche/toilet in Hotel Alexandra in het dorpje St. Julians, vervoer ter plaatse, reisbegeleiding van Dalstra Reizen, genoemde excursies exclusief entreegelden, verzorging op basis van halfpension, drankjes tijdens diner, informatieboekje per kamer. Opstappen is mogelijk in Surhuisterveen, Dokkum, Quatrebras, Ryptsjerk, Burgum, Drachten en Heerenveen.

Kijk voor meer informatie en toeslagen op www.dalstra.nl | 0512-369030

Meer berichten