Het koffiezetapparaat hoeft niet meer te worden ontkalkt, merken Alle de Vries en zijn vrouw Petra Hager.
Het koffiezetapparaat hoeft niet meer te worden ontkalkt, merken Alle de Vries en zijn vrouw Petra Hager. (Foto: Actief Media)

Geef uw apparatuur ook een langer leven met een waterontharder van Mezutec

  Bedrijven

EASTERMAR - Een half jaar geleden schafte familie De Vries uit Eastermar een waterontharder van Mezutec Waterzuiveringssystemen bv aan, vooral omdat ze hadden gehoord dat het ontharde water zou zorgen voor het behoud van hun apparatuur.

"Dat onze wasmachine, vaatwasser, waterkoker en cv-ketel door de waterontharder langer mee zouden gaan, was voor ons de hoofdreden er eentje aan te schaffen," vertelt Alle de Vries. "Toen we een half jaar geleden naar deze woning verhuisden, hebben we alle sanitair en kranen vernieuwd. Door de waterontharder kreeg kalkaanslag meteen vanaf het begin geen kans. Als bijkomend voordeel merkten wij dat onze huid veel zachter ging aanvoelen. Sinds het installeren van de waterontharder hoeven we bovendien veel minder shampoo, wasmiddel en dergelijke te gebruiken."
Ook zijn ervaring met Mezutec is louter positief. "We kregen het bedrijf aangeraden door vrienden. Er werd met ons meegedacht en we kregen een goed advies. Ook de monteur die de installatie uitvoerde, deed prima werk. Naar de waterontharder hebben we sindsdien geen omkijken meer gehad."

Bent u nieuwsgierig geworden naar de voordelen van een waterontharder van Mezutec? U heeft nog tot en met 10 mei om informatie aan te vragen, uw gegevens achter te laten en daarmee kans te maken op een gratis waterontharder.

www.mezutec.nl | Het Helmhout 34-13 | Drachten | 0512-544101 | info@mezutec.nl
Volg Mezutec ook op Facebook

Meer berichten