De Kalkhoff-truck bij Egberts Tweewielers

  Bedrijven

DRACHTEN - De Kalkhoff Roadtruck komt op 3 en 4 mei naar Egberts Tweewielers aan de Zuidkade in Drachten. Tijdens deze dagen kunnen verschillende e-bikes van dit Duitse merk worden getest.

Arnaud Egberts: "Kalkhoff is de marktleider op het gebied van elektrische fietsen, en komt al een paar jaar als beste uit de test bij de Consumentenbond. Tijdens deze dagen is er een deskundige van Kalkhoff aanwezig die kan adviseren bij de keuze van een fiets.

Fietsen van Kalkhoff zijn heel licht en hebben een hoge actieradius en een krachtige, nagenoeg stille, accumotor. Doordat deze in het midden is geplaatst zijn de fietsen stabiel en heel sterk."

Egberts Tweewielers heeft naast elektrische fietsen ook stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes. In de eigen werkplaats zijn twee monteurs werkzaam, waarvan er één gespecialiseerd is in ATB's en racefietsen.

"Fietsen van Kalkhoff zijn heel licht en hebben een hoge
actieradius en een krachtige,
nagenoeg stille, accumotor"

Geopend van dinsdag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 18.00 uur; donderdag koopavond tot 21.00 uur; gesloten vanaf zaterdag 17.00 uur en op zondag en maandag

Egberts Tweewielers | Zuidkade 15 9203 CK Drachten | www.egbertstweewielers.nl

Meer berichten