Wietse Kuipers, Thuys-medewerker in Surhuisterveen, kan ook bij u thuis advies geven.
Wietse Kuipers, Thuys-medewerker in Surhuisterveen, kan ook bij u thuis advies geven. Foto: Actief Media

Kom naar de showroom van Thuys of vraag om Thuys-advies in uw eigen woning

Zaken Zakelijk

Thuys in advies

Zij is 24. Hij 27. Beiden hebben een fulltime baan. Twee jaar geleden kochten ze een huis. Nu willen ze de keuken verbouwen. Als het qua budget haalbaar is, realiseren ze het liefst ook meteen een mooiere badkamer. Hij pakt zijn mobiele telefoon en belt Thuys in Surhuisterveen. "Kunnen we een afspraak maken?" vraagt hij. "Ik heb begrepen dat jullie bij de klant thuis komen voor Thuys-advies en dat dit ook op een avond mogelijk is?" "Jazeker", bevestigt de Thuys-medewerker. "Wanneer past het u?" Een paar dagen later staat hij op de stoep met productinformatie onder zijn arm. In zijn auto liggen diverse monsters van vloeren, frontjes en werkbladen. Hij heeft ook een paar verschillende kranen meegenomen. Als het zo ter sprake komt wil hij zoveel mogelijk kunnen laten zien. De medewerker van Thuys neemt plaats op de bank van het jonge stel. Hij kijkt goed om zich heen. Neemt sfeer en details in zich op over het interieur. Woninginrichting heeft zijn warme belangstelling. Advies over keukens en badkamers is immers altijd onderdeel van een groter geheel. Het jonge stel begint enthousiast te vertellen. Hoe ze het in gedachten hebben. Wat ze mooi vinden en wat handig. Als vanzelf gaat de Thuys-medewerker mee met hun gedachten. Hij kent de items in zijn showroom en ziet prachtige mogelijkheden voor een hip interieur. Hij toont opties met plaatjes van de fabrikant; hij loopt naar zijn auto en haalt wat voorbeelden van werkbladen. Even later volgen de frontjes voor keukenkastjes en laden, de vloeren en de kranen. Met zijn drieën  lopen ze ook nog naar boven om de mogelijkheden voor de doucheruimte te bespreken. Met een hoofd vol suggesties gaat de Thuys-adviseur terug naar de zaak. "Jullie ontvangen de 3D-tekening zo snel mogelijk in de mailbox." Al de volgende middag is het zover. "Wauw", reageert zij als ze thuiskomt van haar werk en de mail bekijkt. "Dit is precies wat we wilden." "De offerte valt me alles mee", zegt haar vriend. "We moeten maar gauw een afspraak maken met Thuys om hier verder over te praten…"

Maak snel een afspraak voor Thuys-advies


Thuys in keukens

Hij is 73, zij 69. Ze gaan verhuizen naar een kleinere woning. Ze hebben lang gezocht naar iets geschikts, en nu iets gevonden dat qua grootte, locatie en prijs naar tevredenheid is. Nadeel is wel het gedateerde sanitair en ook de keuken vinden ze niet netjes. De koop ging daarom bijna niet door. "We hebben geen zin in verbouwingen", zeiden ze tegen elkaar. Hun zoon wees hen echter op Thuys in Surhuisterveen. "Die badkamer- en keukenspeciaalzaak aan de Zoom 1 maakt het je gemakkelijk. Ze adviseren je over zowel een nieuwe keuken als een badkamer en zorgen dat deze worden opgeleverd terwijl jullie misschien zelfs wel op vakantie zijn." Ze hadden elkaar aangekeken en content toegeknikt. Dat leek hen wel wat. En zo reden ze nu het grote parkeerterrein op naast de showroom aan de Zoom 1. Ze herkennen de leuzen 'Badkamerwarenhuis' en 'Cre8Kitchen'. "Thuys is de nieuwe, overkoepelende naam, heb ik gelezen", zegt de vrouw. Haar echtgenoot duwt de glazen deur open. Een medewerker van Thuys komt naar hen toe. "Wilt u even rondkijken of kan ik u ergens mee helpen?" "U kunt misschien wel helpen", zegt de man. "Wij zijn al wat ouder zoals u ziet, en hebben geen zin in gedoe. We hebben een kleiner huis gekocht, en daarin moeten een nieuwe keuken en toilet. We willen echter niet van die hypermoderne gelikte spullen. Gewoon een gezellige keuken." "Wilt u koffie?" vraag de medewerker van Thuys. "Dan gaan we er even bij zitten." Korte tijd later heeft de keukenadviseur een beeld van de wensen van meneer en mevrouw. "Zullen we afspreken dat ik morgenochtend bij u thuis kom om wat meetwerkzaamheden te verrichten?" De volgende dag belt de Thuys-medewerker aan bij het echtpaar. Samen lopen ze door het nieuwe huis. De man vertelt dat ze nog op zoek zijn naar een binnenschilder. De vrouw wijst op de vloer en vertelt dat ze denken aan iets glads als pvc. "Weet u dat wij dit allemaal voor u kunnen regelen?" vraagt de Thuys-medewerker. "Wij zijn dan wel een badkamer- en keukenspeciaalzaak, maar onze monteurs werken eenvoudig samen met aannemers, schilders en timmermannen. Als u wilt, regelen wij alles zo, dat u er geen omkijken naar heeft."

Ook jullie badkamer en keuken zorgeloos vernieuwd? Bel 0512-232008


Thuys in badkamers

Hij is 35, zij 36. Als ze de showroom van Thuys aan de Zoom 1 in Surhuisterveen betreden dribbelen twee koters achter hen aan. Het gezin loopt direct de trap op, naar de badkamers. Daar komen ze voor. In de hypermoderne showroom kijken ze hun ogen uit. "Prachtig", zucht zij. "Wat een keus." Hij lacht om zijn zoon en dochtertje die voor een grote spiegel zichzelf uitgebreid bewonderen. Een verkoopmedewerker komt naar hen toe en vraagt of hij kan helpen. Al snel ontstaat er een geanimeerd gesprek over smaak, budget en de kindvriendelijke mogelijkheden van een toekomstige badkamer. Hij en zij blijken niet bepaald dezelfde smaak te hebben. De een denkt aan een strakke, witte badkamer met veel glas, de ander gaat voor de hedendaagse grijze betonlook. De keukenadviseur wijst op combinatiemogelijkheden. Voor ze het weten hebben ze eigenlijk hun nieuwe badkamer al uitgezocht. "We kwamen alleen maar even kijken", zegt zij verbaasd. "Zal ik een 3D-tekening maken om een beeld te schetsen hoe één en ander er uit komt te zien?", vraagt de Thuys-medewerker vriendelijk. "Jullie zitten daarmee nergens aan vast. Neem je tijd. Kijk gerust ook elders. We mailen jullie de tekening, en ook al kom je pas over een half jaar terug, je weet dan precies welke keuze je vandaag hebt gemaakt."

Bezoek onze showroom en ervaar hoe makkelijk je er keuzes maakt


Thuys
Zoom 1, Surhuisterveen
Tel: 0512-232008
surhuisterveen@badkamerwarenhuis.nl
www.badkamerwarenhuis.nl
www.cre8kitchen.nl
Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag 9.00 - 17.00 uur

Oktoberactie keukens: jouw keuken GRATIS vakkundig gemonteerd!*
Oktoberactie badkamers: GRATIS tegels bij aankoop van een badkamer!*

*Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden.

Welke tint, kleur en sfeer vindt u mooi? Thuys ondersteunt u bij moeilijke keuzes.
Kom met z'n allen paaseieren zoeken bij Glinstra State.
Paaseieren zoeken bij Glinstra State Algemeen 14 uur geleden
Wethouder Berber van Zandbergen bedankt energiecoach Jarno Steringa voor zijn inzet.
Energietour succesvol afgesloten in Gytsjerk Algemeen 15 uur geleden
Wethouder Berber van Zandbergen geeft het startschot voor het programma Doortrappen Feiliger Fytse.
Doortrappenseizoen feestelijk van start gegaan in Oentsjerk Algemeen 15 uur geleden
Kom op zaterdag 30 maart naar het tennispark De Folgeren in Drachten
Open Tennis- en Padeldag bij DLTC Drachten Algemeen 16 uur geleden
Presentatie Dokkum Magazine
Nieuwe initiatieven komen samen tijdens oploop Promotie Dokkum Algemeen 16 uur geleden
WOL - Natuurlijke Vezels
Ga paasmaandag op wollige kraamvisite Algemeen 17 uur geleden
Ik wol in bosk op 'e jierdei!
Nij ferskynd by Utjouwerij Afûk: 'Ik wol in bosk op 'e jierdei' Algemeen 18 uur geleden
© Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen
foto dd 24-03-2024

Nes

GGZ AFUK
Theaterkerk

Presentatie magazine Taal yn ‘e soarch
Eerste Rede foar de geast én presentatie magazine over taal in de zorg Brok: 'Taal is de kaai ta goeie soarch' Algemeen 19 uur geleden
Steeds meer mensen positief over openbaar vervoer in Friesland
Reizigers positief over bus- en treinvervoer in Fryslân Algemeen 20 uur geleden
Op vrijdag 5 april treed Omniband op in Rottevalle
Omniband met 'Hé, gezellig' Algemeen 21 uur geleden
Tijdens het 100-jarig jubileum van CMV Concordia trad onder andere Thirza op
100-jarig jubileum van brassband Concordia uit Wânswert Algemeen 21 uur geleden
Geslaagd 1e Kollum Open Padel weekendtoernooi
Geslaagd 1e Kollum Open Padel weekendtoernooi Algemeen 22 uur geleden
De start van de campagne
Campagne Doortrappen feestelijk van start Algemeen 27 mrt, 17:34