Thuys: de nieuwe verzamelnaam voor Badkamerwarenhuis en Cre8Kitchen

Zaken Zakelijk

SURHUISTERVEEN - Nadat de monteurs het installatiewerk van de nieuwe keuken én badkamer hebben afgerond, bezoekt Wietse Kuipers nog eenmaal zijn klant. Hij is bloednieuwsgierig en wil met eigen ogen zien of alles volgens afspraak is opgeleverd. Trots leidt de nieuwe keukeneigenaar de verkoopadviseur door het huis. Ze bekijken details en keer op keer bevestigen ze hoe stijlvol de woning is geworden. Dan vraagt Wietse: "En, waar heb je deze inrichting gekocht?" Verbaasd kijkt de klant hem aan. "Bij jou toch?" "Nee, ik bedoel bij welk bedrijf?", zegt de adviseur. "Nou, de keuken bij Cre8Kitchen en de badkamer bij Badkamerwarenhuis". "Twee bedrijven dus," zegt Wietse, terwijl hij zich achter zijn oor krabt. "Als je het zo zegt, klinkt het alsof je je nieuwe inrichting hebt aangeschaft via twee bedrijven." Twee bedrijven, dat is juist niet wat Wietse wil. Hij heeft er alles aan gedaan om zijn klanten gemak te bieden. Bijvoorbeeld door er voor te zorgen dat zij op één locatie een speciaalzaak vinden waar ze zowel een keuken als een badkamer kunnen uitzoeken. "Wij zijn niet een badkamerspeciaalzaak met wat keukens, of een keukenspeciaalzaak met wat badkamers. Nee, wij zijn voor beiden volwaardig toegerust. Dat is echt uniek in onze branche." Om toekomstige klanten niet op te zadelen met het idee dat het bij Badkamerwarenhuis en Cre8Kitchen om twee aparte zaken gaat, besluit Wietse op zoek te gaan naar een overkoepelende naam:  Thuys. Thuys is de speciaalzaak waar jij je keuken én badkamer uitzoekt.

Bij Thuys creëer jij je badkamer en keuken

Zowel starters als senioren reageren enthousiast op het aanbod van Thuys. Er is voor iedere portemonnee volop keus. Chique en stijlvol, trendy en classy. Thuys is een keuken- en badkamerspeciaalzaak, anders is dan anderen. "Uniek in Noord-Nederland, zeg ik altijd", aldus Wietse. Het komt omdat hij zich verplaatst in zijn klanten. "Je kunt bij ons terecht voor een basiskeuken, maar of voor een super-de-luxe keuken voorzien van de meest moderne gadgets. Hetzelfde geldt voor badkamers. Er is vandaag de dag veel comfort toe te voegen aan je huis, al of niet digitaal gestuurd. Denk aan heetwaterkranen, verzonken afzuigkappen of douchecabines waarin je geen last hebt van waterdamp.  Ook de keukenapparatuur van Samsung voegt met zijn geavanceerde software echt iets toe aan de andere, bekende, kwaliteitsmerken die wij eveneens verkopen." Visueel ontwerptraject Uniek is ook de manier waarop bij Thuys een keuken wordt samengesteld. "Cre8Kitchen is een concept bij Thuys waarop klanten verrast reageren", vertelt Wietse. Met een ruimte die voor jou op maat wordt gemaakt, bouw je - met 180 verrijdbare kastjes - je keuken levensecht op. Het visueel gemaakte ontwerptraject werkt inspirerend en leidt tot verrassende keukenopstellingen. Zonder keuzestress De showroom met badkamers ziet er ook anders uit dan je gewend bent. De indeling is zo vorm gegeven dat je stapje voor stapje door je keuzes wordt geleid. Welke stijl wil je? Welke kleuren vind je mooi? Wat is je budget? Daarna pas ga je in op de details. Welke tegels wil je, welke vloer? Welke douchecabine spreekt je aan, wel of geen ligbad en welke wasbak en kranen worden het? Tal van voorbeelden zijn op voorraad: van eenvoudig tot heel chique. Advies aan huis En voor wie graag advies wil in zijn eigen huis: "Wij komen bij u langs en nemen voorbeeld-stalen mee. Door te zien waar de klant over praat, kunnen wij nog beter advies geven."

Thuys is exclusief en inspirerend: "Wij gaan jou het zo gemakkelijk mogelijk maken"

Thuys heeft een hypermoderne showroom aan de Zoom 1 in Surhuisterveen. Het pand is vanaf de Scheiding goed te zien. De ingang bereik je door het industrieterrein op te rijden. Klanten parkeren hun auto gratis voor de deur. Tweeduizend vierkante meter vloeroppervlak met keus, keus en nog eens keus. De vele mogelijkheden worden echter zo gepresenteerd dat de klant geen keuzestress ervaart. "Beleving vinden wij essentieel", verklaart Wietse Kuipers. "Een nieuwe keuken uitzoeken moet leuk zijn en het is natuurlijk heel gemakkelijk als je op hetzelfde adres ook je badkamer kiest. Omdat wij 'beleving' belangrijk vinden is de meeste van onze apparatuur werkend te zien in de showroom."

"Ik houd van wonen, van mooi wonen"

"Ik ben geen badkamerverkoper en geen keukenverkoper. Ik houd van wonen", zegt Wietse. "Van mooi wonen." Hij houdt ook van experimenteren, van trendsetten. "Daarvan is het concept Cre8Kitchen een gevolg, maar ook ons bijzondere assortiment. Ik houd er van bijzondere items op te nemen in de showroom. Bijvoorbeeld de mat-witte wasbak met een mat-gouden kraan. De eerste twee maanden liepen klanten er zo langs. Maar nu we het plaatje vaker hebben gedeeld via Facebook, Instagram en Pinterest, raakt het publiek er een vertrouwd mee. We verkopen het steeds vaker.

Thuys
Zoom 1, Surhuisterveen
Tel: 0512-232008
surhuisterveen@badkamerwarenhuis.nl
www.badkamerwarenhuis.nl
www.cre8kitchen.nl

Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag 9.00 - 17.00 uur
 

Kom met z'n allen paaseieren zoeken bij Glinstra State.
Paaseieren zoeken bij Glinstra State Algemeen 9 uur geleden
Wethouder Berber van Zandbergen bedankt energiecoach Jarno Steringa voor zijn inzet.
Energietour succesvol afgesloten in Gytsjerk Algemeen 9 uur geleden
Wethouder Berber van Zandbergen geeft het startschot voor het programma Doortrappen Feiliger Fytse.
Doortrappenseizoen feestelijk van start gegaan in Oentsjerk Algemeen 10 uur geleden
Kom op zaterdag 30 maart naar het tennispark De Folgeren in Drachten
Open Tennis- en Padeldag bij DLTC Drachten Algemeen 10 uur geleden
Presentatie Dokkum Magazine
Nieuwe initiatieven komen samen tijdens oploop Promotie Dokkum Algemeen 11 uur geleden
WOL - Natuurlijke Vezels
Ga paasmaandag op wollige kraamvisite Algemeen 11 uur geleden
Ik wol in bosk op 'e jierdei!
Nij ferskynd by Utjouwerij Afûk: 'Ik wol in bosk op 'e jierdei' Algemeen 12 uur geleden
© Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen
foto dd 24-03-2024

Nes

GGZ AFUK
Theaterkerk

Presentatie magazine Taal yn ‘e soarch
Eerste Rede foar de geast én presentatie magazine over taal in de zorg Brok: 'Taal is de kaai ta goeie soarch' Algemeen 13 uur geleden
Steeds meer mensen positief over openbaar vervoer in Friesland
Reizigers positief over bus- en treinvervoer in Fryslân Algemeen 14 uur geleden
Op vrijdag 5 april treed Omniband op in Rottevalle
Omniband met 'Hé, gezellig' Algemeen 15 uur geleden
Tijdens het 100-jarig jubileum van CMV Concordia trad onder andere Thirza op
100-jarig jubileum van brassband Concordia uit Wânswert Algemeen 16 uur geleden
Geslaagd 1e Kollum Open Padel weekendtoernooi
Geslaagd 1e Kollum Open Padel weekendtoernooi Algemeen 17 uur geleden
De start van de campagne
Campagne Doortrappen feestelijk van start Algemeen 27 mrt, 17:34