Haal alles uit het voorjaar met een veranda van JJ Bouw

Zaken

EASTERMAR - Het voorjaar is in volle gang, en dan begint het bij velen te kriebelen. Wordt het toch niet eens tijd voor een mooie veranda, waarin men elke avond nog lang van de tuin kan genieten? En wat te denken van een heuse tuinkamer, waarmee een extra ruimte in huis wordt gecreëerd en het buitengevoel naar binnen wordt gebracht?

Jan Posthumus van JJ Bouw uit Eastermar bouwt veranda's en serres op maat, van duurzame en onderhoudsarme materialen. Door het veelvuldig gebruik van glas wordt het echte buitengevoel tot stand gebracht. Wilt u weinig onderhoud? "Ga dan voor een serre of veranda van aluminium, voorzien van isolatiemateriaal", raadt Posthumus aan. "Onze aluminium serres en veranda's zijn verkrijgbaar in iedere maat en in alle RAL-kleuren."

Het dak kan worden gemaakt van kunststof, maar vaker wordt er voor zonwerend glas gekozen. "Glas blijft langer mooi", is de ervaring van Jan Posthumus. Door te kiezen voor zonwerend glas houd je in de zomer 75 procent van de zonnewarmte buiten. "Veel mensen denken bij zonwerend glas aan donker glas, maar dat is een onjuist beeld. Zonwerend glas is gewoon doorzichtig. Als een plaat zonwerend glas naast een plaat gewoon glas staat, zie je een tint verschil."

Een serre wordt voorzien van HR++-glas of soms zelfs triple-glas. Dat zorgt voor een uitstekende warmte-isolatie. Een serre kan worden uitgevoerd met schuifdeuren of naar buiten openslaande deuren, zodat je zo de tuin inloopt. Ook een serre zonder buitendeur is mogelijk.

Het Eastermarder aannemersbedrijf is dealer van het Nederlandse merk Serre Exclusief. "Dit merk maakt het mogelijk heel ver te gaan in maatproducten. Wij kunnen hiermee bijvoorbeeld een overspanning van acht meter realiseren. Dat lukt niet met standaardproducten", legt Posthumus uit.

Samen met zijn gespecialiseerde medewerkers zorgt hij ervoor dat elke veranda of serre professioneel wordt gemonteerd en geplaatst.
JJ Bouw realiseert voor iedere woning een passende oplossing. "Geen huis is gelijk. Daarom maak ik altijd een afspraak op locatie als mensen vragen om een prijsopgave. Dan zie ik de mogelijkheden en hoor ik de wensen. Ik geef persoonlijk advies voorafgaand aan de offerte."
Wilt u deze zomer ook genieten in uw serre of veranda? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Aannnemersbedrijf JJ Bouw | It Heechsân 28 in Eastermar | www.jjbouw.nl | 0512 472 992.

Kruiwagenmars in Burgum tijdens de wereld aarde dag
Kruiwagenmars tijdens wereld aarde dag Algemeen 18 uur geleden
Kom gezellig langs in Oenkerk tijdens Koningsdag!
Van kleedjesmarkt tot brommertocht; een dag vol tradities en nieuwe avonturen! Algemeen 20 uur geleden
Aeres Buitenpost viert 75 jarig bestaan met groots festival en reünie
Aeres Buitenpost viert 75 jarig bestaan met groots festival en reünie Algemeen 22 uur geleden
Jan-Anne uit Mitselwier: Wiebe, Anja en Sabine uit Nijewier; Elisabeth en Jelmer uit Ie; en Barend, Eelke en Nik namens stichting Ik ben Wil. De foto werd gemaakt door Lotte Vogt van stichting Ik ben Wil.
Samen fietsen voor Alzheimer: Eerste Vergeet-me-niet fietstocht 2024 Algemeen 23 uur geleden
Wethouder Tytsy Willemsma (rechts) plaatste samen met amateur-historicus Harry van Borkulo (links) uit Hurdegaryp het elfde en laatste informatiebord van cortenstaal over stukjes geschiedenis van de gemeente. Hier bij de woning (achtergrond) van architect wijlen Abe Bonnema in Hurdegaryp.
Oproep 15 amateur-historici aan Tytsjerksteradiel: "Breng gemeente-archief op orde" Algemeen 22 apr, 18:30
Gemeente oriënteert zich op locaties voor asielzoekers.
Gemeente oriënteert zich op locaties voor asielzoekers Algemeen 22 apr, 18:00
v.l.n.r.: achteraan: Fenna Hoekstra, Swany de Haan, Shirien Elbakry (trainster), Larissa van der Woude, vooraan: Tessa van der Vliet, Nikée Feitsma, Nine Postma
Nederlandse kampioenen voor Turn- en Gymsport Dokkum! Algemeen 22 apr, 15:00
Afbeelding
Het belang van een stevig gefundeerde tuin Zaken 22 apr, 14:45
Inspectie van Onderwijs geeft dr. Theun de Vriesskoalle 'opstekker'
Inspectie van Onderwijs geeft dr. Theun de Vriesskoalle 'opstekker' Algemeen 22 apr, 13:00
De prejunioren
Ritmische groepen OBQ-DFS naar NK AHOY Algemeen 22 apr, 12:30
Concert zanger-pianist Roon Staal te Augustinusga in de Augustinitsjerke
Roon Staal doet Augustina aan tijdens lente tour Algemeen 22 apr, 11:00
Waar het hart vol van is…
Matthé Vos en André van der Meer in ontmoetingsdienst Algemeen 22 apr, 10:00
De Tarissing uit Rinsumageast door naar de finale van het NK schooldammen.
De Tarissing uit Rinsumageast door naar de finale van het NK schooldammen Algemeen 22 apr, 09:30