Complete woninginrichting: Meubelcentrale en Vloeren XXL

Zaken Zakelijk

DOKKUM - De Meubelcentrale en Vloeren XXL in Dokkum vormen samen een moderne zaak met alles wat er nodig is om een woning van top tot teen mee op te frissen. Behang, raambekleding, zonwering, meubels en vloeren in vele stijlen en materialen.

Door Grietje de Jong-Taekema

Bij binnenkomst wordt de klant verrast door de grote keuze en de gezellige sfeer. Aan de linkerkant vindt men de raambekleding en de behangafdeling, met oneindig veel verschillende dessins.

Aan de rechterkant ligt het accent op de meubels en accessoires. Mooi ingerichte 'woonkamers' laten zien wat de huidige trends zijn op het gebied van wonen: hout en staal met een robuuste afwerking, de 'industriële' look. Op de banken liggen kussentjes en plaids in zachte, gebreide stoffen, en lichte en donkere blauwtinten sieren de wanden.

Interieuradviseurs Tineke Postma en Marijke Dijkstra geven klanten desgewenst advies over verrassende oplossingen voor lastige woonkamers en onverwacht mooie kleurencombinaties. Mariska Sipma staat hen bij als verkoopadviseur. Op de vloerenafdeling voorzien Paul de Jong en Theo van Rooijen de klanten van advies.

Achterin de winkel liggen de vloeren: laminaat, PVC, kurk, vinyl en tapijt. Theo van Rooijen heeft ruim tien jaar ervaring in het vak. Hij vindt het belangrijk dat elke klant gedegen informatie krijgt. "Hoe druk het ook is in de winkel, wij wimpelen niemand af. We hebben hier alle vakkennis en nemen alle tijd voor de klanten. Hebben ze bijvoorbeeld last van een golvende vloer? Dan hebben wij daar wel een oplossing voor. Ook lichten we onze klanten graag voor over de voordelen van de diverse vloersoorten. Zo is pvc tegenwoordig erg populair. Het is ideaal bij vloerverwarming, kan goed tegen water en het is makkelijk te installeren. Maar ook laminaat is een mooi product dat een hoop kan hebben, mits een vloer van goede kwaliteit is gekozen.

Wij hebben daarnaast nog heel mooie vloeren met een laagje echt hout. Deze vragen hetzelfde onderhoud als een gewone laminaatvloer, heel weinig dus, en zijn net zo makkelijk te leggen. Ze zijn voorzien van acht lagen vernis, dat maakt deze vloeren ontzettend sterk. Bovendien kennen ze niet de nadelen van een echte houten vloer. Echte houten vloeren zijn lastig te leggen, duur, en bovendien werkt het hout, wat de vloer niet ten goede komt. Met onze vloeren krijgt u de uitstraling van echt hout, zonder alle nadelen!"

Steeds populairder worden vloeren van kurk. "Daarbij denkt men vaak aan een jaren zestig-look, maar de kurken vloeren hebben zich ontwikkeld tot een product met vele dessins en vele voordelen: het is veerkrachtig en isolerend bovendien. Bij bijna alle vloeren leveren wij een gratis ondervloer en plinten. En we hanteren eerlijke prijzen. Wie er zelf helemaal geen werk van wil hebben, ontzorgen wij compleet door de vloer op locatie in te meten, deze af te leveren, vakkundig te leggen en daarna de ruimte weer netjes achter te laten."

Voor het leggen van de vloeren, maar ook voor het installeren van raambekleding hebben de Meubelcentrale en Vloeren XXL hun eigen stofferingsdienst en legservice. Daarnaast kunnen ook de bestelde meubels thuis worden afgeleverd. "Dat houdt in dat we de meubels tot in de woonkamer brengen, stoelen en banken voorzien van vilt aan de onderkant, tafelbladen vastschroeven en alle verpakkingsmateriaal weer meenemen. Echte service dus."


www.meubelcentraledokkum.nl

Kom met z'n allen paaseieren zoeken bij Glinstra State.
Paaseieren zoeken bij Glinstra State Algemeen 8 uur geleden
Wethouder Berber van Zandbergen bedankt energiecoach Jarno Steringa voor zijn inzet.
Energietour succesvol afgesloten in Gytsjerk Algemeen 9 uur geleden
Wethouder Berber van Zandbergen geeft het startschot voor het programma Doortrappen Feiliger Fytse.
Doortrappenseizoen feestelijk van start gegaan in Oentsjerk Algemeen 9 uur geleden
Kom op zaterdag 30 maart naar het tennispark De Folgeren in Drachten
Open Tennis- en Padeldag bij DLTC Drachten Algemeen 10 uur geleden
Presentatie Dokkum Magazine
Nieuwe initiatieven komen samen tijdens oploop Promotie Dokkum Algemeen 10 uur geleden
WOL - Natuurlijke Vezels
Ga paasmaandag op wollige kraamvisite Algemeen 11 uur geleden
Ik wol in bosk op 'e jierdei!
Nij ferskynd by Utjouwerij Afûk: 'Ik wol in bosk op 'e jierdei' Algemeen 11 uur geleden
© Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen
foto dd 24-03-2024

Nes

GGZ AFUK
Theaterkerk

Presentatie magazine Taal yn ‘e soarch
Eerste Rede foar de geast én presentatie magazine over taal in de zorg Brok: 'Taal is de kaai ta goeie soarch' Algemeen 13 uur geleden
Steeds meer mensen positief over openbaar vervoer in Friesland
Reizigers positief over bus- en treinvervoer in Fryslân Algemeen 14 uur geleden
Op vrijdag 5 april treed Omniband op in Rottevalle
Omniband met 'Hé, gezellig' Algemeen 15 uur geleden
Tijdens het 100-jarig jubileum van CMV Concordia trad onder andere Thirza op
100-jarig jubileum van brassband Concordia uit Wânswert Algemeen 15 uur geleden
Geslaagd 1e Kollum Open Padel weekendtoernooi
Geslaagd 1e Kollum Open Padel weekendtoernooi Algemeen 16 uur geleden
De start van de campagne
Campagne Doortrappen feestelijk van start Algemeen 27 mrt, 17:34