Het zwanenmeer.
Het zwanenmeer. Foto: Ingezonden

Geef met kerstmis een avondje theater of film cadeau

Algemeen

Met een avondje uit in het theater geef je gegarandeerd een origineel cadeau voor onder de kerstboom. Dit kan door een voorstelling, concert of film uit te kiezen uit het veelzijdige aanbod van De Lawei en tickets te bestellen op www.lawei.nl. Of geef een Podium Cadeaukaart met een tegoed, dit kan al vanaf 10 euro en is verkrijgbaar bij de kassa. Je krijgt er dan meteen een speciale folder bij met de leukste theatertips voor het nieuwe jaar en een tegoedbon voor een gratis dessert. Tip! Maak je bezoek compleet met een theaterdiner, lekkere filmlunch of borrelplank.

Kerstmusical De Fee van Folgeren

Van vrijdag 23 t/m 30 december speelt de jaarlijkse kerstmusical van De Lawei. Ditkeer komt De Fee van Folgeren (6+) op het toneel tot leven! Gebaseerd op de boeken van Nurse Matilda. Het leven van familie De Vries van Vreew?k is nogal chaotisch. Dan verschijnt ineens de magische Matilda Tevree.

Vier de kerst met het Soweto Gospel Choir

Eindelijk mogen we weer kerst vieren met het Soweto Gospel Choir. Het beste gospelkoor ter wereld komt de koude, donkere wintermaanden verwarmen met het kleurrijke muziekspektakel Heart of Africa. Dat betekent op 25 december een avond vol authentieke Zuid-Afrikaanse dans, zinderende energie en prachtige harmonieën. 

Kerstbuffet

Wil je tijdens kerst niet uren in de keuken staan en direct genieten van alle gezelligheid? Bij De Lawei kun je tijdens de kerstdagen komen smullen van een feestelijk kerstbuffet in het sfeervolle restaurant Hopper voor €35,-* per persoon. * exclusief drankjes

Het Zwanenmeer

Geen ballet spreekt meer tot de verbeelding dan Het Zwanenmeer uit 1894.Wereldwijd gezien als het betoverende hoogtepunt van het klassiek-romantisch ballet. Het tragische liefdes­verhaal van prins Siegfried en beeldschone prinses Odette is te zien op 30 december. 

Hé wie zit er op de wc?

Wie kent het niet? Het hilarische prentenboek Hé, wie zit er op de wc? van Harmen van Straaten. Op 5 januari speelt de gelijknamige voorstelling in De Lawei.

Nieuwjaarsfeest

Gemeente Smallingerland en De Lawei nodigen alle inwoners van Smallingerland uit om op zaterdag 7 januari te komen proosten, dansen en feestvieren. De Lawei zorgt voor de feestelijke omgeving, de muziek, leuke activiteiten voor kinderen, hapjes en drankjes. Om 16.00 uur zijn de deuren geopend voor dit knalfeest. Kaarten kosten € 3,- inclusief een drankje (tot 18 jaar gratis toegang).

Op het filmdoek

In de maand december draaien de volgende films: Fisherman’s Friends: One And All, Emily, The Menu, The Son, Dag van de Korte Film, Close en Narcosis

Bekijk ons complete theater- en filmaanbod op www.lawei.nl

Afbeelding
Roas Kuipers winnares 48e FMDT Solistenconcours Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Provinciale Staten vergaderen woensdagavond 1 februari in Holwert Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Wij maken ons zorgen om de vermiste Harry Elzen uit Drachten Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen CSG Liudger Raai ontdekken internationale wereld Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
(Video) Wat is de stand van zaken voor nieuwbouw in Noardeast-Fryslân? Algemeen gisteren
Afbeelding
(Video) Snel internet via glasvezel nu ook bereikbaar voor kleine kernen in Smallingerland Algemeen 30 jan, 13:12
Afbeelding
Duo Fling in Witte Kerk te Hemrik Algemeen 30 jan, 12:21
Afbeelding
Vrijkaarten februari en maart Theater De Colle Algemeen 30 jan, 11:16
Afbeelding
Vier op de tien Nederlanders verwachten boven energieverbruiksplafond te komen Algemeen 30 jan, 10:58
Afbeelding
Beweegfeest voor peuters en kleuters bij gymvereniging VenV Garyp Algemeen 30 jan, 10:35
Afbeelding
Energiemarkt Ryptsjerk geopend met waterstofauto en wind Algemeen 30 jan, 09:59
Afbeelding
Het is een 'gekkehûs' bij de Burdaarder toneelvereniging Algemeen 30 jan, 07:30
Afbeelding
Crazy weekend bij Ropta Boys Algemeen 29 jan, 17:50