Bedrijfsleider Johan Postma bij één van de self-checkouts op het zelfscanplein.
Bedrijfsleider Johan Postma bij één van de self-checkouts op het zelfscanplein. Foto: Actief Media

Deze medewerkers van Jumbo Burgum staan elke dag voor je klaar

Algemeen

Het is bij de Jumbo in Burgum duidelijk te merken dat de drukke feestdagen weer voor de deur staan.“Ik denk dat de inwoners van Tytsjerksteradiel het dit jaar thuis extra gezellig gaan maken tijdens het kerstdiner”, laat bedrijfsleider Johan Postma weten. Daarom zijn bij de Jumbo in Burgum ook voor de feestdagen volop verse en ambachtelijk gemaakte producten verkrijgbaar. “Onze klanten weten dat bijzonder te waarderen”, aldus Johan Postma.

Vooral met de ambachtelijke onderscheidt Jumbo in Burgum zich. “Die worden ambachtelijk in huis gemaakt, zoals de meeste vleesproducten en bijvoorbeeld ook het stokbrood. Ambachtelijk gemaakte producten die uit de regio of Fryslân komen staan bij ons hoog in het vaandel.” Dit draagt bij aan een groot assortiment verschillende producten waaruit de klant zijn of haar keuze kan maken. Daar dragen de medewerkers van de Jumbo hun onmisbare steentje aan bij. Ze zorgen ervoor dat hun eigen afdeling er pico bello uitziet en de producten op een aantrekkelijke manier gepresenteerd worden.                                            

Gemak en service

Bij de Jumbo in Burgum zijn gemak en service twee belangrijke speerpunten. In het vaak jachtige werkzame bestaan van de klanten, willen ze onbezorgd en makkelijk hun boodschappen kunnen doen. Door de duidelijke indeling van de winkel weet de klant waar hij de producten op zijn boodschappenlijstje makkelijk kan vinden. Is er dan alsnog een vraag, dan staat er altijd een medewerker klaar.

Goedkoopste

Ee´n van de zekerheden van de Jumbo is, dat ze de goedkoopste zijn. “Wij streven er naar om in Tytsjerksteradiel sowieso de goedkoop- ste te zijn.” Postma benadrukt tot slot dat het serviceniveau mede dankzij de vakkennis van de medewerkers die op deze pagina staan altijd top is. Wij staan daarnaast steeds voor onze zeven zekerheden. Ee´n daarvan is ‘vlot winkelen’- en daarbij willen we dat de klant altijd met een glimlach de deur uitgaat.”


Ambachtelijk vlees wordt door slager Sake van der Meulen zelf bereid

Het blijft in deze tijd bijzonder dat een supermarkt een eigen slager heeft. Daarbij krijgt slager Sake van der Meulen de mogelijkheid om zijn vakmanschap in mooie producten om te zetten die hij zelf allemaal in de winkel maakt. En of het nu gaat om rollades, droge worst gehakt, rundvleesproducten of gesneden vlees zoals fricandeau en grillworst voor op de boterham, de slager maakt het allemaal zelf. Met de feestdagen verwacht Sake van der Meulen weer de nodige bestellingen op het gebied van gourmet. Hij stelt zelf de complete gourmetschotels samen, ook voor complete gezinnen of families.


Bij AGF-Chef Ruud Boersma is alles vers en fruitig

Elke dag zorgt AGF Chef Ruud Boersma ervoor dat alle groentes en fruit er piekfijn bijliggen. De appels en de peren  zien er heerlijk uit, je wilt er bijna meteen je tanden in zetten. Vooral het brede assortiment van soms minder bekende groenten en fruitsoorten kan op waardering van de klanten rekenen. Daarbij is het mooi dat groenten van het seizoen ook vaak in de aanbieding zijn. Een onmisbaar streekproduct zijn de aardappels van Greydanus. Die zijn in de winterperiode een ideale basis om een lekkere stamppot van te maken.


Voor Sjoeke van Assen-Andringa is de broodafdeling gesneden koek

Niks ruikt er zo lekker als vers gebakken brood. Bij de bakkerij worden verschillende ambachtelijke producten om een mooie manier gepresenteerd. Het stokbrood wordt bijvoorbeeld elke dag knappend vers gebakken en heeft daardoor net die extra smaak en beleving. Hetzelfde geldt voor in huis gebakken mammoetbrood. En of het nu broodjes, koeken of taarten zijn, bij de broodafdeling is voor ieders smaak een traktatie te vinden.


Affie Dijkstra wordt blij van een mooie kaas- en vleeswarenafdeling

De vleeswaren- en kaasafdeling is één van de paradepaardjes van de Jumbo in Burgum. Bij deze producten is de presentatie heel belangrijk. Die is bij Affie Dijkstra in vertrouwde handen. Veel vleeswaren worden door de slager voorbereid, daarna wordt alles op gewicht in plakjes gesneden en overzichtelijk in de vitrines gelegd. Het gaat hierbij vaak om bijzondere vlees- en kaassoorten maar ook om mooie opgemaakte schotels.


Verkoopmedewerkster Sharima Seiler maakt de mooiste cadeaupakketten

Achter de servicebalie is verkoopmedewerkster Sharima Seiler de stralende vraagbaak voor klanten. Bij haar is het ook mogelijk om gescande boodschappen contant af te rekenen. Daarnaast is er een stomerijservice en kun je hier ook postzegels kopen. Met haar groene vingers en creatieve talent stelt Sharima mooie gevarieerde cadeaupakketten samen. En wil je een bloemetje of plant kopen dan kun je deze ook bij de servicebalie afrekenen.


Kassamedewerkster Rebecca van der Heide weet alles van het zelfscanplein

Inmiddels is het zelfscanplein voor de meeste klanten bekend terrein. Toch zijn er mensen die graag nog even een handje geholpen willen worden. En dan is kassamedewerkster Rebecca van der Heide de zogeheten rots in de branding. Eigenlijk heeft dit plein geen geheimen voor haar, zodat ze iedereen op een deskundige en rustige manier kan helpen. Hoewel de klanten zichzelf geheel kunnen redden, hoeven ze niet bang te zijn dat het persoonlijk contact verdwijnt. “Er staan altijd één of twee medewerkers op het zelfscanplein om klanten te helpen. Daarnaast houden wij altijd twee ‘gewone lijnkassa’s open”, laat bedrijfsleider Johan Postma weten.

Jumbo Burgum | Markt 38, 9251 JS Burgum | www.jumbo.com/winkel/jumbo-burgum-markt

Afbeelding
Roas Kuipers winnares 48e FMDT Solistenconcours Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Provinciale Staten vergaderen woensdagavond 1 februari in Holwert Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Wij maken ons zorgen om de vermiste Harry Elzen uit Drachten Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen CSG Liudger Raai ontdekken internationale wereld Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
(Video) Wat is de stand van zaken voor nieuwbouw in Noardeast-Fryslân? Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
(Video) Snel internet via glasvezel nu ook bereikbaar voor kleine kernen in Smallingerland Algemeen gisteren
Afbeelding
Duo Fling in Witte Kerk te Hemrik Algemeen 30 jan, 12:21
Afbeelding
Vrijkaarten februari en maart Theater De Colle Algemeen 30 jan, 11:16
Afbeelding
Vier op de tien Nederlanders verwachten boven energieverbruiksplafond te komen Algemeen 30 jan, 10:58
Afbeelding
Beweegfeest voor peuters en kleuters bij gymvereniging VenV Garyp Algemeen 30 jan, 10:35
Afbeelding
Energiemarkt Ryptsjerk geopend met waterstofauto en wind Algemeen 30 jan, 09:59
Afbeelding
Het is een 'gekkehûs' bij de Burdaarder toneelvereniging Algemeen 30 jan, 07:30
Afbeelding
Crazy weekend bij Ropta Boys Algemeen 29 jan, 17:50