Bedrijfsleider Johan Postma bij één van de self-checkouts op het zelfscanplein.
Bedrijfsleider Johan Postma bij één van de self-checkouts op het zelfscanplein. Foto: Actief Media

Deze medewerkers van Jumbo Burgum staan elke dag voor je klaar

Algemeen

Het is bij de Jumbo in Burgum duidelijk te merken dat de drukke feestdagen weer voor de deur staan.“Ik denk dat de inwoners van Tytsjerksteradiel het dit jaar thuis extra gezellig gaan maken tijdens het kerstdiner”, laat bedrijfsleider Johan Postma weten. Daarom zijn bij de Jumbo in Burgum ook voor de feestdagen volop verse en ambachtelijk gemaakte producten verkrijgbaar. “Onze klanten weten dat bijzonder te waarderen”, aldus Johan Postma.

Vooral met de ambachtelijke onderscheidt Jumbo in Burgum zich. “Die worden ambachtelijk in huis gemaakt, zoals de meeste vleesproducten en bijvoorbeeld ook het stokbrood. Ambachtelijk gemaakte producten die uit de regio of Fryslân komen staan bij ons hoog in het vaandel.” Dit draagt bij aan een groot assortiment verschillende producten waaruit de klant zijn of haar keuze kan maken. Daar dragen de medewerkers van de Jumbo hun onmisbare steentje aan bij. Ze zorgen ervoor dat hun eigen afdeling er pico bello uitziet en de producten op een aantrekkelijke manier gepresenteerd worden.                                            

Gemak en service

Bij de Jumbo in Burgum zijn gemak en service twee belangrijke speerpunten. In het vaak jachtige werkzame bestaan van de klanten, willen ze onbezorgd en makkelijk hun boodschappen kunnen doen. Door de duidelijke indeling van de winkel weet de klant waar hij de producten op zijn boodschappenlijstje makkelijk kan vinden. Is er dan alsnog een vraag, dan staat er altijd een medewerker klaar.

Goedkoopste

Ee´n van de zekerheden van de Jumbo is, dat ze de goedkoopste zijn. “Wij streven er naar om in Tytsjerksteradiel sowieso de goedkoop- ste te zijn.” Postma benadrukt tot slot dat het serviceniveau mede dankzij de vakkennis van de medewerkers die op deze pagina staan altijd top is. Wij staan daarnaast steeds voor onze zeven zekerheden. Ee´n daarvan is ‘vlot winkelen’- en daarbij willen we dat de klant altijd met een glimlach de deur uitgaat.”


Ambachtelijk vlees wordt door slager Sake van der Meulen zelf bereid

Het blijft in deze tijd bijzonder dat een supermarkt een eigen slager heeft. Daarbij krijgt slager Sake van der Meulen de mogelijkheid om zijn vakmanschap in mooie producten om te zetten die hij zelf allemaal in de winkel maakt. En of het nu gaat om rollades, droge worst gehakt, rundvleesproducten of gesneden vlees zoals fricandeau en grillworst voor op de boterham, de slager maakt het allemaal zelf. Met de feestdagen verwacht Sake van der Meulen weer de nodige bestellingen op het gebied van gourmet. Hij stelt zelf de complete gourmetschotels samen, ook voor complete gezinnen of families.


Bij AGF-Chef Ruud Boersma is alles vers en fruitig

Elke dag zorgt AGF Chef Ruud Boersma ervoor dat alle groentes en fruit er piekfijn bijliggen. De appels en de peren  zien er heerlijk uit, je wilt er bijna meteen je tanden in zetten. Vooral het brede assortiment van soms minder bekende groenten en fruitsoorten kan op waardering van de klanten rekenen. Daarbij is het mooi dat groenten van het seizoen ook vaak in de aanbieding zijn. Een onmisbaar streekproduct zijn de aardappels van Greydanus. Die zijn in de winterperiode een ideale basis om een lekkere stamppot van te maken.


Voor Sjoeke van Assen-Andringa is de broodafdeling gesneden koek

Niks ruikt er zo lekker als vers gebakken brood. Bij de bakkerij worden verschillende ambachtelijke producten om een mooie manier gepresenteerd. Het stokbrood wordt bijvoorbeeld elke dag knappend vers gebakken en heeft daardoor net die extra smaak en beleving. Hetzelfde geldt voor in huis gebakken mammoetbrood. En of het nu broodjes, koeken of taarten zijn, bij de broodafdeling is voor ieders smaak een traktatie te vinden.


Affie Dijkstra wordt blij van een mooie kaas- en vleeswarenafdeling

De vleeswaren- en kaasafdeling is één van de paradepaardjes van de Jumbo in Burgum. Bij deze producten is de presentatie heel belangrijk. Die is bij Affie Dijkstra in vertrouwde handen. Veel vleeswaren worden door de slager voorbereid, daarna wordt alles op gewicht in plakjes gesneden en overzichtelijk in de vitrines gelegd. Het gaat hierbij vaak om bijzondere vlees- en kaassoorten maar ook om mooie opgemaakte schotels.


Verkoopmedewerkster Sharima Seiler maakt de mooiste cadeaupakketten

Achter de servicebalie is verkoopmedewerkster Sharima Seiler de stralende vraagbaak voor klanten. Bij haar is het ook mogelijk om gescande boodschappen contant af te rekenen. Daarnaast is er een stomerijservice en kun je hier ook postzegels kopen. Met haar groene vingers en creatieve talent stelt Sharima mooie gevarieerde cadeaupakketten samen. En wil je een bloemetje of plant kopen dan kun je deze ook bij de servicebalie afrekenen.


Kassamedewerkster Rebecca van der Heide weet alles van het zelfscanplein

Inmiddels is het zelfscanplein voor de meeste klanten bekend terrein. Toch zijn er mensen die graag nog even een handje geholpen willen worden. En dan is kassamedewerkster Rebecca van der Heide de zogeheten rots in de branding. Eigenlijk heeft dit plein geen geheimen voor haar, zodat ze iedereen op een deskundige en rustige manier kan helpen. Hoewel de klanten zichzelf geheel kunnen redden, hoeven ze niet bang te zijn dat het persoonlijk contact verdwijnt. “Er staan altijd één of twee medewerkers op het zelfscanplein om klanten te helpen. Daarnaast houden wij altijd twee ‘gewone lijnkassa’s open”, laat bedrijfsleider Johan Postma weten.

Jumbo Burgum | Markt 38, 9251 JS Burgum | www.jumbo.com/winkel/jumbo-burgum-markt

De voormalige Rabobank in Hurdegaryp staat op de nominatie om plaats te maken voor woningbouw.
"Tytsjerksteradiel op koers met nieuwbouw woningen" Algemeen 6 uur geleden
Vrijwel alle openbaar vervoer in Nederland, van onder andere Arriva (voorgrond) en NS (achtergrond) staat zaterdagavond 20 april 2024 om half elf drie minuten stil.
Treinen en bussen ook in Fryslân drie minuten stil Algemeen 8 uur geleden
KF De Wâlden-speler Van Dijk maakt stap naar de Korfbal League
KF De Wâlden-speler Van Dijk maakt stap naar de Korfbal League Algemeen 9 uur geleden
Kan hier de Lelylijn komen? Op de achtergrond bedrijventerrein A7-zuid bij Drachten en het klaverblad met de A32. (Links, niet zichtbaar, de A7).
Robin Hartogh Heys: "Noord-Nederland moet zich uiten over Lelylijn" Algemeen 10 uur geleden
Kiwi intake
Zeehondencentrum Pieterburen vangt eerste pup van de zomer op en het is de vroegste ooit. Algemeen 10 uur geleden
De drie winnaars. In de midden winnares Noorde Schuurman, links van haar Indy Lynn Franken en rechts van haar Roos Gerdingh.
Noore Schuurman is de beste (brugklas)voorlezer van Fryslân! Algemeen 11 uur geleden
Ook de tuin van buitenplaats Oranjestein in Oranjewoud is een ontwerp van Pieter Lucas Roodbaard
Lezing 'Lucas Pieter Roodbaard' door Rita Radetzky: een veelgevraagd tuinarchitect in Noord-Nederland Algemeen 12 uur geleden
Alle winnaars van Kunstbende
Winnaars voorronde Kunstbende Friesland bekend Algemeen 18 apr, 17:02
Kom in de bieb in Drachten studeren!
Voor eindexamen studeren in de bieb Algemeen 18 apr, 16:03
Leerlingen Jildou, Marije en Ilse met hun Eervolle Vermelding en juryrapport Jan Penprijs (v.l.n.r.)
Vier leerlingen van Lauwers College Buitenpost behoren met profielwerkstuk tot besten van Nederland Algemeen 18 apr, 15:00
 Vrijwilliger Sukran tijdens de sport- spel- en bewegingsactiviteiten van TeamUp
TeamUp zoekt dringend vrijwilligers om gevluchte kinderen te ondersteunen in Leeuwarden Algemeen 18 apr, 14:12
De documentaire Blaasmuziek heeft een award gewonnen.
Omrop Fryslân en BBC grote winnaars bij PRIX Circom Algemeen 18 apr, 13:12
‘De kracht van Muziek’
Stemmenorkest in de Alexanderkerk in Rinsumageast Algemeen 18 apr, 12:21