Directeuren DIeta Holwerda en Bernard de Vries voor het pand aan de Florynwei 5 te Burgum
Directeuren DIeta Holwerda en Bernard de Vries voor het pand aan de Florynwei 5 te Burgum Foto: Actief Media

Inloopdag bij Bouma Technisch Installatiebedrijf in Burgum

Algemeen

Sinds juli 2022 is Bouma Technisch Installatiebedrijf gevestigd aan de Florynwei 5 te Burgum. Het gasloze en duurzame pand is het visitekaartje van het al ruim tachtig jaar in de regio actieve bedrijf. “We nodigen graag iedereen komende zaterdag 8 oktober tussen 10:00 en 16:00 uur, in informele setting, uit om bij ons langs te komen”, laten directeuren Dieta Holwerda en Bernard de Vries weten.

Bouma Technisch Installatiebedrijf BV is een allround bedrijf op het gebied van: water-, gas, c.v.- en elektrische installaties, sanitair, airconditioning, zink- en dakbedekkingen. Dieta Holwerda: “We kunnen onze klanten compleet ontzorgen, zodat ze alle werkzaamheden bij ons bedrijf kunnen laten uitvoeren.”

Voortdurend geschoold

In het bedrijf werken circa zeventig vakkundige medewerkers, zowel in de woningbouw, renovatie en utiliteitswerk als onderhoud en service. “Dat we hier in Burgum zitten heeft mede te maken met de inzet en vakkundigheid van ons personeel, daar zijn we ze erg dankbaar voor”, benadrukt Dieta Holwerda.  “Binnen ons bedrijf krijgt personeel volop de kans om door te groeien. Qua werkzaamheden kun je dus alle kanten op. Of dat nu in de utiliteitsbouw is of bij private opdrachtgevers”, vult directeur Bernard de Vries aan. Door de technische ontwikkelingen binnen de installatiebranche wordt personeel voortdurend geschoold zodat ze op hun vakgebied altijd bij blijven.

Directeuren Dieta Holwerda en Bernard de Vries heten iedereen welkom tijdens de inloopdag van zaterdag 8 oktober in Burgum - Foto: Actief Media

Op afstand

Door verduurzaming, nieuwe technologie en steeds aangepaste wettelijke eisen loopt de orderportefeuille steeds vol. De nieuwe technische mogelijkheden bieden zeker voordelen voor het bedrijf. “Zo kunnen we klimaatsystemen bij scholen en bedrijven van afstand monitoren. Een techniek die ook bij particulieren toegepast kan worden”, aldus Bernard de Vries. Zo kan het binnenklimaat optimaal ingeregeld en bijgestuurd worden zonder dat personeel ter plekke hoeft te komen.

Werkgebied

Hoewel er in het verleden ook in Flevoland en Noord-Holland opdrachten werden uitgevoerd, is het werk momenteel veelal  in de regio. “Minder reistijd voor ons personeel is daarbij een prettige bijkomstigheid. We hebben bij onze verhuizing vanuit Sumar heel bewust gekozen om in de gemeente Tytsjerksteradiel te blijven. Eigenlijk waren we al een jaar of tien op zoek naar een geschikte locatie, mede ingegeven door ruimtegebrek op kantoor. Toen we de mogelijkheid kregen om het duurzame ruime pand aan de Florynwei over te nemen kwam onze wens om in deze gemeente te blijven uit”, licht Dieta Holwerda de verplaatsing van het installatiebedrijf toe. In het nieuwe pand is Bouma Technisch Installatiebedrijf toekomstbestendig om zowel bestaande als nieuwe klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Kom gezellig langs in Oenkerk tijdens Koningsdag!
Van kleedjesmarkt tot brommertocht; een dag vol tradities en nieuwe avonturen! Algemeen 8 uur geleden
Aeres Buitenpost viert 75 jarig bestaan met groots festival en reünie
Aeres Buitenpost viert 75 jarig bestaan met groots festival en reünie Algemeen 10 uur geleden
Jan-Anne uit Mitselwier: Wiebe, Anja en Sabine uit Nijewier; Elisabeth en Jelmer uit Ie; en Barend, Eelke en Nik namens stichting Ik ben Wil. De foto werd gemaakt door Lotte Vogt van stichting Ik ben Wil.
Samen fietsen voor Alzheimer: Eerste Vergeet-me-niet fietstocht 2024 Algemeen 11 uur geleden
Wethouder Tytsy Willemsma (rechts) plaatste samen met amateur-historicus Harry van Borkulo (links) uit Hurdegaryp het elfde en laatste informatiebord van cortenstaal over stukjes geschiedenis van de gemeente. Hier bij de woning (achtergrond) van architect wijlen Abe Bonnema in Hurdegaryp.
Oproep 15 amateur-historici aan Tytsjerksteradiel: "Breng gemeente-archief op orde" Algemeen 22 apr, 18:30
Gemeente oriënteert zich op locaties voor asielzoekers.
Gemeente oriënteert zich op locaties voor asielzoekers Algemeen 22 apr, 18:00
v.l.n.r.: achteraan: Fenna Hoekstra, Swany de Haan, Shirien Elbakry (trainster), Larissa van der Woude, vooraan: Tessa van der Vliet, Nikée Feitsma, Nine Postma
Nederlandse kampioenen voor Turn- en Gymsport Dokkum! Algemeen 22 apr, 15:00
Afbeelding
Het belang van een stevig gefundeerde tuin Zaken 22 apr, 14:45
Inspectie van Onderwijs geeft dr. Theun de Vriesskoalle 'opstekker'
Inspectie van Onderwijs geeft dr. Theun de Vriesskoalle 'opstekker' Algemeen 22 apr, 13:00
De prejunioren
Ritmische groepen OBQ-DFS naar NK AHOY Algemeen 22 apr, 12:30
Concert zanger-pianist Roon Staal te Augustinusga in de Augustinitsjerke
Roon Staal doet Augustina aan tijdens lente tour Algemeen 22 apr, 11:00
Waar het hart vol van is…
Matthé Vos en André van der Meer in ontmoetingsdienst Algemeen 22 apr, 10:00
De Tarissing uit Rinsumageast door naar de finale van het NK schooldammen.
De Tarissing uit Rinsumageast door naar de finale van het NK schooldammen Algemeen 22 apr, 09:30
Succesvolle voorstellingen van Kain in Ferwert.
Succesvolle voorstellingen van Kaïn in Ferwert Algemeen 22 apr, 08:30