Een deel van het Mediastrateeg-team in een meeting over een lopend project. V.l.n.r. mediastrateeg en directielid Jan Auke Steegstra, vormgever en accountmanager Klaas Zuidersma, online marketeer Jorn de Jong en directielid en social media specialist Vishal Bhagwat.
Een deel van het Mediastrateeg-team in een meeting over een lopend project. V.l.n.r. mediastrateeg en directielid Jan Auke Steegstra, vormgever en accountmanager Klaas Zuidersma, online marketeer Jorn de Jong en directielid en social media specialist Vishal Bhagwat. Foto: Actief Media

De Mediastrateeg: al 25 jaar dé online partner voor het MKB in Noord-Nederland

Algemeen

Het is alweer, of misschien beter gezegd, nog maar 25 jaar geleden dat Actief Media startte met het maken van websites voor bedrijven onder de naam Triocom. Begin 2019 veranderde Triocom zijn naam in De Mediastrateeg, dat nu hét full-service marketingbureau van Noord-Nederland is.

Nog steeds helpen de specialisten van De Mediastrateeg veel bedrijven met het verbeteren van hun online zichtbaarheid. Aan het roer van het bedrijf staan communicatiespecialist Jan Auke Steegstra en social media specialist Vishal Bhagwat. 

Vishal merkt dat veel MKB-bedrijven het moeilijk vinden om bij te blijven met alle ontwikkelingen op internet en social media. “De ontwikkelingen gaan heel erg snel. Online marketing doe je er niet even zo bij. Wij zijn er echter dagelijks mee bezig en ontzorgen ondernemers graag op dit gebied, zodat ze meer tijd hebben om te ondernemen.” 

Er zijn vandaag de dag veel internetbedrijven. Volgens Vishal onderscheidt De Mediastrateeg zich op een belangrijk punt. “Wij verkopen niet zomaar clicks maar helpen bedrijven oprecht. Zo nemen wij voor veel bedrijven de gehele online marketing uit handen.” 

Voordeel-abonnementen

Ondernemers weten vandaag de dag graag precies waar ze aan toe zijn. Daarom heeft De Mediastrateeg dit jaar een aantal pakketten/abonnementen ontwikkeld waarbij het voor de klant direct inzichtelijk is welke service hij/zij afneemt. 

Omdat de ervaring leert dat bedrijven niet graag vastzitten aan langdurige contracten heeft De Mediastrateeg besloten de nieuwe abonnementen per maand opzegbaar te maken: “Als we goed werk doen zou er geen reden moeten zijn om op te zeggen, daarmee houden we onszelf scherp en de klanten tevreden”, zegt Jan Auke.

De Mediastrateeg maakt jou zichtbaar. Zichtbaarheid = Succes!

Heb je wel eens het gevoel dat klanten jou niet weten te vinden? Ongeacht al jouw marketinginspanningen wacht je tevergeefs op telefoontjes en stroomt de mailbox ook nog niet bepaald over van de offerte-aanvragen. De experts van De Mediastrateeg helpen jou graag om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten, zodat klanten je beter weten te vinden. En krijg je het té druk? Dan zorgen ze dat jouw bedrijf ook in het oog springt bij potentiële medewerkers. 

Het team van De Mediastrateeg (voorheen Triocom) hielp in de afgelopen 25 jaar honderden bedrijven bij het verbeteren van hun zichtbaarheid. Volgens hen begint alles met een goed plan. “Samen kijken wij waar jouw bedrijf nu staat en wat kansen en bedreigingen zijn. Vervolgens formuleren wij realistische doelstellingen en adviseren je over de optimale strategie om deze doelen te behalen.” Jan Auke Steegstra, mediastrateeg van het eerste uur, adviseert altijd om op meerdere paarden te wedden. “Een stevige kruk heeft minimaal drie poten. Je krijgt de grootste zichtbaarheid door gebruik te maken van diverse marketingtechnieken. In een marketingplan werken wij alle keuzes uit, zodat onze specialisten aan de slag kunnen.”

100% tevredenheidsgarantie

Eén van de specialisten is webdesigner, vormgever en accountmanager Klaas Zuidersma. Hij vindt het belangrijk dat websites en webshops gebruiksvriendelijk zijn en zorgen voor een goede conversie. Natuurlijk moet het geheel er mooi uitzien, maar een spraakmakend design is volgens hem niet zaligmakend. “Een website en webshop moeten perfect werken en zorgen voor goede resultaten.” Klaas is behoorlijk perfectionistisch en hij is pas tevreden als de klant dat ook is. “Het ontwerp moet 100% goedgekeurd zijn voordat we verder gaan bouwen.”

Volledig ontzorgd van A tot Z

Vishal Bhagwat is naast directeur, de social media specialist van De Mediastrateeg. Hij zorgt ervoor dat alle processen vlekkeloos verlopen. “Als ondernemer wil je gewoon dat jouw website of webshop goed en snel werkt en dat je er zelf zo weinig mogelijk omzien naar hebt. Daarom ontzorgen wij jou volledig van A tot Z en denken actief mee zodat jij de beste resultaten haalt. Daarnaast heb je bij ons een vast contactpersoon, waarmee je altijd contact kunt opnemen als je tegen problemen aanloopt of vragen hebt.”

Volledig geoptimaliseerd voor de beste resultaten

Je hebt weinig aan een strakke website of webshop als deze geen bezoekers trekt. Daarom zorgt De Mediastrateeg er ook voor dat potentiële klanten jouw website of webshop kunnen vinden. Hiervoor wordt er gebruik gemaakt van onder andere zoekmachineoptimalisatie (SEO), Google Ads (SEA) en adverteren op social media. Volgens online marketeer Jorn de Jong onderschatten veel mensen wat er bij het optimaliseren en adverteren komt kijken. “De zoekalgoritmen van zoekmachines veranderen voortdurend. Als je niet precies weet hoe dit werkt kun je de online marketing beter uitbesteden. Wij zijn er dagelijks mee bezig en blijven dan ook constant op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.” 

Niet vast aan een abonnement

Wanneer je de online marketing uitbesteedt aan De Mediastrateeg betaal je een vast bedrag per maand. Je zit echter niet vast aan een langdurig contract, legt Jorn uit. “Dit hoort bij onze 100% tevredenheidsgarantie. Je bent altijd vrij om de samenwerking met De Mediastrateeg op te zeggen. Dit houdt ons scherp. Wij garanderen de beste resultaten, zodat jij helemaal tevreden bent.”

Ervaringen overtroffen

Een bedrijf dat al jaren klant is van De Mediastrateeg is Jansma Wonen. Eigenaar Erwin Jansma geeft aan zeer tevreden te zijn met de behaalde resultaten. “We waren in het begin best sceptisch, ook door een mindere ervaring met een ander bedrijf. De Mediastrateeg heeft onze ervaringen overtroffen! Een mooie site en vooral nieuwe klanten door online campagnes, maar ook door advertenties in de huis-aan-huis.”

Goed vindbare webshop in Google

Voor Anka Dupon Verlichting & Woonaccessoires heeft De Mediastrateeg vorig jaar een nieuwe webshop gebouwd. Zij spreekt positief over de samenwerking met De Mediastrateeg. “We wilden een mooie presentatie op internet samen met een webshop om meer klanten te kunnen bedienen. Ook wilden we dat we goed vindbaar zouden zijn op Google. De samenwerking met De Mediastrateeg verliep soepel en we zijn zeer tevreden met het resultaat.”

Altijd een vrijblijvend gesprek

Wil je ook (online) beter zichtbaar zijn? Neem dan direct contact op met De Mediastrateeg. Vishal zegt: “In een vrijblijvend adviesgesprek vertellen wij graag wat wij voor jouw kunnen betekenen. Bel gerust 0511-461294 voor het maken van een afspraak.”

Kijk voor meer informatie over onze complete pakketten op www.demediastrateeg.nl/pakketten

Vormgever en accountmanager Klaas Zuidersma is verantwoordelijk voor website-ontwerp en het opmaken van complete (online) advertentiecampagnes.
Vishal Bhagwat, naast directielid ook social media specialist, werkt dagelijks aan de optimalisatie van campagnes.
De voormalige Rabobank in Hurdegaryp staat op de nominatie om plaats te maken voor woningbouw.
"Tytsjerksteradiel op koers met nieuwbouw woningen" Algemeen 12 uur geleden
Vrijwel alle openbaar vervoer in Nederland, van onder andere Arriva (voorgrond) en NS (achtergrond) staat zaterdagavond 20 april 2024 om half elf drie minuten stil.
Treinen en bussen ook in Fryslân drie minuten stil Algemeen 13 uur geleden
KF De Wâlden-speler Van Dijk maakt stap naar de Korfbal League
KF De Wâlden-speler Van Dijk maakt stap naar de Korfbal League Algemeen 15 uur geleden
Kan hier de Lelylijn komen? Op de achtergrond bedrijventerrein A7-zuid bij Drachten en het klaverblad met de A32. (Links, niet zichtbaar, de A7).
Robin Hartogh Heys: "Noord-Nederland moet zich uiten over Lelylijn" Algemeen 15 uur geleden
Kiwi intake
Zeehondencentrum Pieterburen vangt eerste pup van de zomer op en het is de vroegste ooit. Algemeen 16 uur geleden
De drie winnaars. In de midden winnares Noorde Schuurman, links van haar Indy Lynn Franken en rechts van haar Roos Gerdingh.
Noore Schuurman is de beste (brugklas)voorlezer van Fryslân! Algemeen 17 uur geleden
Ook de tuin van buitenplaats Oranjestein in Oranjewoud is een ontwerp van Pieter Lucas Roodbaard
Lezing 'Lucas Pieter Roodbaard' door Rita Radetzky: een veelgevraagd tuinarchitect in Noord-Nederland Algemeen 18 uur geleden
Alle winnaars van Kunstbende
Winnaars voorronde Kunstbende Friesland bekend Algemeen 18 apr, 17:02
Kom in de bieb in Drachten studeren!
Voor eindexamen studeren in de bieb Algemeen 18 apr, 16:03
Leerlingen Jildou, Marije en Ilse met hun Eervolle Vermelding en juryrapport Jan Penprijs (v.l.n.r.)
Vier leerlingen van Lauwers College Buitenpost behoren met profielwerkstuk tot besten van Nederland Algemeen 18 apr, 15:00
 Vrijwilliger Sukran tijdens de sport- spel- en bewegingsactiviteiten van TeamUp
TeamUp zoekt dringend vrijwilligers om gevluchte kinderen te ondersteunen in Leeuwarden Algemeen 18 apr, 14:12
De documentaire Blaasmuziek heeft een award gewonnen.
Omrop Fryslân en BBC grote winnaars bij PRIX Circom Algemeen 18 apr, 13:12
‘De kracht van Muziek’
Stemmenorkest in de Alexanderkerk in Rinsumageast Algemeen 18 apr, 12:21